Techland varuje před zvýšením ceny datadisku Dying Light: The Following
zdroj: tisková zpráva

Techland varuje před zvýšením ceny datadisku Dying Light: The Following

26. 11. 2015 12:45 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Pár týdnů nazpátek Adam psal o tom, že bude datadisk The Following pro Dying Light mnohem větší než tvůrci původně zamýšleli, když nabídne velkou venkovskou mapu, cestování v upravitelných buginách a pochopitelně i na nový příběh. Podle tvůrců z Techland půjde spíše o samostatnou hru než datadisk, čemuž je potřeba přizpůsobit i cenu, což si ale uvědomili poněkud pozdě. Předkládají ovšem férové řešení - dopředu oznámili, že cenu datadisku i season passu o pár dolarů zvednou na začátku prosince, ale do té doby si můžete season pass koupit za cenu původní/stávající.

Tvůrci se v rámci vývoje The Following posunuli do fáze ladění a oprav nalezených chyb - obsahově je prý datadisk hotový a teprve v té chvíli si prý vývojáři uvědomili, jak velké rozšíření vlastně hráčům nabídnou. Po zralé úvaze se však v Techlandu rozhodli nevydávat The Following jako samostatnou hru. Mimo jiné i proto, že by to znamenalo další odklad data vydání. Rozhodli se tedy pro jiné řešení - zvýšení ceny datadisku o pět babek.

Namísto původně avizovaných 15 bude datadisk stát 20 dolarů. Season pass, který datadisk obsahuje, bude namísto 20 stát 30 dolarů.

Ke zvýšení ceny dojde 8. prosince, takže do té doby si můžete season pass pořídit za dosavadní cenu. Pokud už season pass máte, nic připlácet nebudete, což je férové řešení. Zároveň jde o zajímavý způsob, jak hráče ke koupi season passu motivovat. Třeba to na někoho z vás zafunguje.

zdroj: Archiv

Nejnovější články