Telltale chystají epizodickou adventuru o Batmanovi a předvádí další The Walking Dead
zdroj: tisková zpráva

Telltale chystají epizodickou adventuru o Batmanovi a předvádí další The Walking Dead

4. 12. 2015 10:00 | Novinky | autor: Adam Homola |

Telltale Games během vyhlášení letošního ročníku The Game Awards představili novou hru s Batmanem v hlavní roli a nabídli první video z minisérie The Walking Dead: Michonne. Nejdříve ale k netopýřímu strážci dobra v Gothamu. Epizodická série s Brucem Waynem zatím nemá název, ale víme, že se do role bohatého playboye s rozdvojenou osobností převlékneme někdy v příštím roce.

Vývojáři naznačují, že hra nabídne hlubokou sondu do komplexního života a myšlení Bruce Waynea, do jeho dvojité identity a neustálého boje o pořádek v Gothamu. Nevíme, jestli půjde o klasickou telltaláckou adventuru, nebo se vzhledem k předloze dočkáme i akčních pasáží ve stylu The Wolf Among Us - tedy v podobě quick time eventů.

Batman má vyjít pro konzole, PC, Mac a mobilní platformy. Na potvrzení konkrétních zařízení, stejně jako na přesnější časový rámec vydání první epizody, si ale musíme ještě počkat.

zdroj: Archiv

Mnohem dříve se dočkáme další série The Walking Dead s podtitulem Michonne. První záběry ze hry vypadají, nepřekvapivě, jako The Walking Dead od Telltale. Vývojáři nebudou zřejmě nic zásadního měnit, jen nepůjde o plnohodnotnou pětidílnou sérii, ale o menší kousek o třech epizodách.

První epizoda vyjde už v únoru příštího roku a má provázat herní sérii s tou komiksovou od Kirkmana ještě víc. Důkazem budiž hlavní hrdinka Michonne známá z komiksů a zasazení mezi komiksovými sešity 126 a 139. Michonne, ve hře ztvární herečka Samira Wiley, známá ze seriálu Orange is the New Black a má se prý jednat o jednu z nejkomplexnějších postav celé série. Michonne totiž trápí rozhodnutí z minulosti a v chystaných třech epizodách má prý co dělat, aby zůstala člověkem.

zdroj: Archiv

The Walking Dead: Michonne je samostatnou minisérií, ke které nepotřebujete žádnou z předchozích her série. Hra vyjde na PC, Mac, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, Android a iOS v únoru.

Nejnovější články