The Bradwell Conspiracy postaví puzzly i interakci na používání virtuálních AR brýlí
zdroj: tisková zpráva

The Bradwell Conspiracy postaví puzzly i interakci na používání virtuálních AR brýlí

2. 9. 2018 12:16 | Novinky | autor: Adam Homola |

Technologie augmentované reality je minimálně mobilním hráčům dobře známá, ale v tradičních hrách se s ní, coby s regulérní herní mechanikou (bez nutnosti používat skutečný headset), zase tak často nesetkáváme. Za nedlouho ji ale uvidíme v chystané adventuře The Bradwell Conspiracy, příběhové adventuře z pohledu vlastních očí, kde bude většina postupu a puzzlů stát právě na použití speciálních (virtuálních...) AR brýlí.

Vizuálně se The Bradwell Conspiracy inspiruje v brutalismu, zatímco po herní stránce spíše ve více či méně tradičních adventurách. Ve hře se ujmete role tajemného protagonisty, který se po jedné velké explozi probudí a je zmatený a dezorientovaný. Co si budeme povídat, to nijak zvlášť zajímavě nezní.

Po chvilce byste ale měli potkat další přeživší – Amber, uvězněnou na druhé straně zamčených dveří. S Amber můžete komunikovat jen jediným způsobem, a to přes už zmíněné chytré AR brýle.

Amber tak skrze brýle posíláte fotky svého okolí, ona vám radí a společně musíte přijít na to, jak se z místa dostat. Jenže čím hlouběji se do firemního komplexu dostáváte, tím víc začne na povrch probublávat tíživá pravda... Jaká, to si už vývojáři nechávají logicky pro sebe.

zdroj: Vlastní

Možná trochu nelogicky si pro sebe nechávají i platformy i datum vydání. Víme jen, že platforem bude „několik“, že jedna z nich bude PC a že hra vyjde „brzy“.

Nejnovější články