The Crew 2 sešlápne plyn 16. března, na startu bude i Harley-Davidson
zdroj: tisková zpráva

The Crew 2 sešlápne plyn 16. března, na startu bude i Harley-Davidson

23. 8. 2017 12:42 | Novinky | autor: Adam Homola |

Zanedlouho tři roky stará závodní arkáda The Crew dostane pokračování hned zkraje příštího roku. Ubisoft chce s The Crew 2 stihnout ještě první kvartál a hře nastavil datum vydání na 16. března 2018. To se týká jak PC, tak PlayStationu 4 a Xboxu One.

V polovině března tak The Crew 2 sešlápne pedál, a na startu budou k mání tři edice. Jednak ta obyčejná s hrou, kdy za předobjednávku dostanete The Legendary Motors Pack. Ten vám chystané závody rozšíří o sporťák Mercedes-AMG C 63 Touring Car 2016 a městskou motorku Harley-Davidson Iron 883 2017.

Druhým uchazečem o vaše peníze bude deluxe edice hry, kde vedle The Legendary Motors Packu najdete také Motorsports Deluxe Pack. Ten obsahuje Ford F-150 Raptor Race Truck 2017, Abarth 500 2008 Monster Truck Edition, Pilatus PC-21 Aerobatics Plane a tři unikátní oblečky pro vašeho avatara, jak oznámili tvůrci na blogu.

zdroj: Archiv

Do třetice je tu pak ještě Gold Edition, kde ke všemu výše uvedenému vyfasujete season pass a steelbook. Jak už jste postřehli z předobjednávkového bonusu, The Crew 2 se bude moct pochlubit také oficiální licencí na motorky ze stáje Harley-Davidson.

Spolupráci s legendárním výrobcem motorek oznámil Ubisoft už před časem, ale zatím pořád neupřesnil rozsah licence. Iron 883 je prvním potvrzeným kouskem, ale je také možné, že při vydání hry mnoho motorek od Harley-Davidson k mání nebude. Podle tvůrců mají totiž další modely „přibývat časem“, což nejspíše znamená DLC. Jestli placená či neplacená, je prozatím ve hvězdách.

hdiron_finalrender zdroj: tisková zpráva

The Crew 2 bude v březnu navazovat na ambiciózní, ale ne zrovna výborný první díl. Ten vyšel v prosinci 2014 a byť se celkem povedl, o bezchybnou pecku určitě nešlo. Z recenze na Games si hra odnesla šestku s tím, že obsahuje poloprázdný multiplayer, rozporuplnou kampaň a málo aut. „The Crew zachránila jen obrovská mapa Ameriky. Tvůrci místo závodní hry nabízí skvělý virtuální zeměpis, což ale nestačí,“ napsal tehdy Ondřej Švára.

Nejnovější články