The Division 2 dostane po vydání čistě kosmetické loot boxy a spoustu dodatečného obsahu
zdroj: tisková zpráva

The Division 2 dostane po vydání čistě kosmetické loot boxy a spoustu dodatečného obsahu

28. 2. 2019 12:48 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Už zítra začíná otevřená beta The Division 2, která poběží na všech platformách přes víkend až do pondělí. Nabídne prakticky totožný obsah jako předešlá uzavřená beta (naše dojmy a GamesPlay), o čemž se víc dozvíte v předešlém článku. Ubisoft nyní odhalil plány na nadcházející rok a nutno podotknout, že jsou velmi štědré.

V létě, na podzim a v zimě se The Division 2 postupně rozroste o celkem tři epizody, které přidají nové oblasti, mise a další funkce. První z nich nazvaná D.C. Outskirts: Expeditions vás vezme za hranice Washingtonu do lesů, ve kterých naháníte elitní jednotky a snažíte se zabrat nový kus mapy. Zároveň se dočkáte nových příběhových misí a nového investigativního módu.

Druhá epizoda nazvaná Pentagon: The Last Castle vás nechá infiltrovat titulní velitelství a odhalit jeho tajemství. O třetí epizodě toho víme zdaleka nejméně, dokonce chybí i její jméno. Nicméně po příběhové stránce uzavře první kapitolu The Division 2 a připraví hru na budoucnost. Tím by mohl být myšlen druhý rok obsahu v případě její velké popularity.

zdroj: Archiv

Všechny epizody budou dostupné úplně všem hráčům (stejně jako nový Raid podporující kooperaci až osmi agentů Divize), ale pokud si zaplatíte Year 1 Pass (samostatně, nebo v Gold a Ultimate edici), pak se k nim dostanete o týden dřív. Zároveň budete mít exkluzivní přístup k osmi tajným úkolům, které vám nastíní události předcházející pádu Washingtonu, D.C.

Season pass vás dále obdaří speciálními kosmetickými odměnami a zajistí okamžitý přístup ke třem dalším specializacím, které si ostatní hráči budou muset odemknout pomaleji hraním. A co se ještě odemyká pomalu hraním, jsou loot boxy. Tedy pardon, takzvané Apparel Caches.

Ubisoft zdůrazňuje, že z loot boxů budou padat pouze kosmetické věci. Pravděpodobnost mají všechny předměty stejnou nehledě na vzácnost a mohou vám padat i duplicitní předměty. V takovém případě ale není nutno tolik smutnit, protože vás duplikáty o kousek přiblíží zisku další krabičky jako kompenzaci.

The Division 2 Year 1 Pass zdroj: tisková zpráva

To platí jen o standardních loot boxech. Ještě se dočkáte eventových krabic, které budou časově omezené a budou z nich padat jen unikátní předměty. Na rozdíl od standardních si tyto můžete pořídit za reálné peníze, a je zde dokonce i obchod, ve kterém si můžete jednotlivé předměty kupovat přímo a nevsázet tak na náhodu. V každém případě z bedny nikdy nevypadnou zbraně, zbroje, ani výrobní materiály.

Takže si to shrňme: loot boxy nikoho nezvýhodní, všechny hráče čeká spousta nového obsahu, majitelé Year 1 Passu se dostanou dřív k novým misím, módům a specializacím a jako jediní se dozví o minulosti Washingtonu. Škoda té poslední položky, ale jinak se stávající i budoucí fanoušci hry mají opravdu na co těšit.

Nejnovější články