The Division 2 je další hrou, která opouští Steam ve prospěch Epic Games Storu
zdroj: tisková zpráva

The Division 2 je další hrou, která opouští Steam ve prospěch Epic Games Storu

10. 1. 2019 11:45 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Nedávno spuštěný Epic Games Store je každým dnem větší hrozbou pro konkurenční Steam. Už od začátku slibuje zajímavé exkluzivní tituly a další pozvolna přidává. Poslední sezóna The Walking Dead se sem úplně přesunula a nyní dělá stejný krok mnohem větší ryba. Steam přichází o očekávané pokračování The Division 2.

Dalo se to čekat. Dříve nebo později nás čeká více podobných oznámení velkých světových vydavatelství. Epic má kontakty na správném místě a dokáže si vyjednat exkluzivní nabídky, přičemž svou roli jistě sehrává i lukrativnější odměna vydavatelům. Steam tak přichází o značný příjem, neboť The Division 2 je z těch, u kterých se očekávají milionové prodeje.

Hru si nyní můžete předobjednat buď v Ubisoft Storu, nebo v Epic Games Storu. Předobjednávka libovolné ze tří nabízených edic vám zajistí přístup do uzavřené bety, zbraň a oblek. Gold edice za 100 eur přihazuje první rok season passu a třídenní předběžný přístup, Ultimátní edice za 110 eur přidává ještě tři balíčky s různými doplňky.

zdroj: Archiv

Dobrou zprávou je, že Ubisoft dokončil optimalizaci PC verze, která podporuje HDR, širokoúhlé monitory, více monitorů najednou, odemčený framerate a rozlišení a další funkce, kterými se chlubí doprovodné video výše.

Zároveň se s těmito informacemi dozvídáme o minimálních a doporučených hardwarových nárocích pro 30 a 60 FPS, ať už v 1080p, nebo 4K. V tomto případě vydá jeden obrázek za tisíc slov. The Division 2 vychází 15. března na PC, PS4 a Xboxu One.

The Division 2 HW Specs zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články