The Elder Scrolls Online v létě prozkoumá kočičí Elsweyr zamořený draky
zdroj: tisková zpráva

The Elder Scrolls Online v létě prozkoumá kočičí Elsweyr zamořený draky

17. 1. 2019 15:36 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Po Morrowindu a Summersetu je na řadě třetí kapitola gigantického MMORPG The Elder Scrolls Online. Nese název Elsweyr podle oblasti plné kočičích lidí Khajiit, kterým se blýská na opravdu zlé časy. Nadcházející události vejdou do historie jako rok Dračí sezóny. Kéž by tak byl poblíž nějaký drakorozený, který by nebohé Khajiity ochránil před létajícími bestiemi…

Ale není. Ani vy nevládnete dračí řečí, a proto se musíte spojit s místními v boji proti pánům nebes. Season of the Dragon je nový druh obsahu pro populární TESO. Tvůrci vůbec poprvé připravili příběh, který se potáhne napříč celým letošním rokem. The Elder Scrolls Online: Elsweyr je samozřejmě jeho součástí, ale ne iniciátorem.

Dračí sezónu odstartuje již v únoru DLC Wrathstone, které se zaměří na dungeony. Po něm bude následovat třetí kapitola Elsweyr, tedy nový kus země, kde se střídají travnaté pláně s vyprahlými pouštěmi. V Elsweyru se zápletka s draky rozpoutá naplno, ale kromě ní a nového území se můžete těšit na mnoho dalšího.

zdroj: Archiv

Dostanete možnost zúčastnit se nových zkoušek pro 12 hráčů, budete čelit eventům s příhodným názvem Dragon Attacks, čeká na vás spousta dungeonů a samostatně stojících úkolů, ale hlavně se můžete stát nekromantem. Když někdo na svět povolá draky, vy v reakci povoláte nemrtvé, to dá rozum.

Po TESO: Elsweyr bude ve třetím kvartálu letoška následovat další DLC s dungeony a ke konci roku se završí sezóna draků čtvrtým DLC, které přidá příběhovou oblast. Všechny čtyři dodatky jsou mezi sebou propojené, takže pokud si nechcete nechat ujít jediný střípek příběhu, čeká vás letos několikero investic.

The Elder Scrolls: Elsweyr se nabízí ve standardní a sběratelské edici, v obou případech se základní hrou a předchozími kapitolami, nebo pouze ve formě upgradu, když vše ostatní máte. Ani tentokrát se to neobejde bez předobjednávkových bonusů, z nichž jeden (mounta-koně) dostanete okamžitě, zbytek až 4. června, kdy Elsweyr vyjde na PC, PS4 a Xbox One.

Nejnovější články