The Last of Us: Part 2 nebude mít multiplayer, Naughty Dog chystá samostatnou online hru
zdroj: tisková zpráva

The Last of Us: Part 2 nebude mít multiplayer, Naughty Dog chystá samostatnou online hru

27. 9. 2019 9:59 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Studio Naughty Dog, tvůrci série Uncharted a aktuálně také pokračování skvělého The Last of Us, vydali na Twitteru vyjádření k absenci multiplayerového módu ve svém nadcházejícím titulu. Ten sice nenabídne zážitek z hraní ve více hráčích, to ovšem neznamená, že by se studio myšlenky vzdalo úplně. Jen mu její provedení bude trvat déle.

„Chceme se vyjádřit k multiplayeru v The Last of Us: Part 2. Jak už jsme zmiňovali, singleplayerová kampaň je zdaleka nejambicióznějším projektem, který měl Naughty Dog kdy na svědomí. Vývoj vylepšeného módu Factions z The Last of Us: Part 1 započal, ale vize týmu přerostla hranice dodatku k již tak rozsáhlé singleplayerové kampani. Protože chceme podpořit obě vize, rozhodli jsme se ho nezahrnout do The Last of Us: Part 2.

Plody práce našeho onlinového týmu budete moct časem okusit, ne ale v rámci The Last of Us: Part 2. Kdy a kde, bude rozhodnuto v budoucnu, ale rozhodně se o ně s vámi podělíme, až budou hotové, protože jsme stejně jako komunita velkými fanoušky Factions,“ uvádí Naughty Dog v tweetu.

zdroj: Naughty Dog

Na The Last of Us 2 studio pracuje přes pět let a jde o jejich doposud největší projekt. Naughty Dog pro svou kalifornskou pobočku nabírá programátory, kteří mají s multiplayerem zkušenosti a už se rojí spekulace o tom, že by jejich online hra mohla patřit k launchovým titulům pro PlayStation 5.

The Last of Us: Part 2 vychází 21. února 2020 exkluzivně na PlayStation 4.

Nejnovější články