The Red Solstice 2: Survivors nezapomíná na kooperaci, ale bude strategičtější
zdroj: tisková zpráva

The Red Solstice 2: Survivors nezapomíná na kooperaci, ale bude strategičtější

4. 5. 2019 16:13 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Podle naší recenze byla první The Red Solstice dobrou hrou v kooperaci i singleplayeru, ale příběh nedokázal zaujmout a grafická stránka už tehdy nebyla nic moc. Ve výsledku hra úplně nezapadla a tvůrci se ve vývoji rozhodli pro její pokračování The Red Solstice 2: Survivors.

Tvůrci ze studia Ironward po první The Red Solstice vytvořili Solstice Chronicles: MIA, u níž fanoušci volali po pořádném multiplayeru. Vývojáři se rozhodli, že toto přání splní pomocí samostatného ryze multiplayerového titulu Solstice Chronicles: Survivors. Nicméně první prototypy ukázaly, že hra víc zapadá do systému The Red Solstice, takže původní myšlenka zanikla a vznikla The Red Solstice 2: Survivors.

Příběh hry vás zavede do roku 117 po Zemi, kterou napadli mimozemšťané. Musíte po zuby ozbrojit svého vesmírného mariňáka a rozstřílet příslušníky invaze, která téměř vyhladila lidstvo. Příběhovou kampaní můžete projít úplně sami nebo v doprovodu až sedmi dalších hráčů.

zdroj: Archiv

Ti mohou zaskočit přímo do vaší kampaně po odpovědění na vaše nouzové volání skrz klienta Steamu, případně se můžete společně pustit do samostatných misí a zachránit Zemi před emzáky. The Red Solstice 2: Survivors nabídne i strategickou mapu, na které určujete, kudy povedete útok a kde budete bránit zabraná území, abyste o ně znovu nepřišli.

Autorům rozhodně nechybí sebevědomí, když motem jejich hry je: „Bojování s mimozemšťany v koridorech ještě nikdy nebylo provedené správně. My to hodláme napravit.“ Tak snad dostojí svým slovům. „Přelomovou“ hru chtějí vydat ještě letos.

Nejnovější články