The Uncertain představuje nejistý svět budoucnosti bez lidí
zdroj: tisková zpráva

The Uncertain představuje nejistý svět budoucnosti bez lidí

19. 6. 2015 14:35 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Nezávislé moskevské studio Comongames představuje svůj první větší titul. Tím je nezávislá a logickými hádankami prorostlá adventura jménem The Uncertain. V té se hráči vtělí do role lidmi vytvořeného robota, jenž se však pohybuje po světě, ve kterém se ji žádní lidé vlivem blíže nespecifikovaného válečného konfliktu nenacházejí. Vyzkoumat co se stalo a proč, to již musí hráči sami.

Jako bezejmenný robot se hráči vydají do post-apokalyptického světa blíže nespecifikované budoucnosti. Děj bude sledovat snahu robota o pochopení lidstva i jeho motivace skrze průzkum prostředí. The Uncertain tedy bude explorativní adventurou, zároveň však slibuje netradiční přístup ve smyslu tom, že náš hlavní hrdina bude nahlížet na svět a předměty v něm skrze vlastní chladnou logiku. Ta bude pochopitelně diametrálně odlišná od té lidské a robot tím pádem bude sotva komentovat vzhled či estetickou sránku předmětu, ale vypíchne naopak například jeho funkčnost či použitelnost v rámci herního světa.

Hra poběží na enginu Unity a jak našeptává u příležitosti E3 vypuštěný trailer, tak minimálně po stránce grafické je nač se těšit. V případě zájmu si určitě nenechte komunitní stránku na Steamu či oficiální web hry.

zdroj: Archiv

Nejnovější články