Theatre of War rozšíří nabídku misí v Company of Heroes 2
zdroj: tisková zpráva

Theatre of War rozšíří nabídku misí v Company of Heroes 2

29. 4. 2013 19:32 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Válečná RTS Company of Heroes 2 právě prochází fází uzavřeného betatestu, kde máte možná nahrány desítky hodin a tušíte tedy zhruba, co bude možné očekávat za zážitek od verze finální, která vyjde 25. června. Až do dneška jste však nevěděli, že kromě příběhové kampaně a různých multiplayerových módů nabídne CoH 2 i speciální mód Theatre of War.

Čerstvě odhalený mód Theatre of War bude obsahovat singleplayerové i kooperativní mise pro Němce i Sověty, ve kterých vás tvůrci z Relicu chtějí překvapovat náročnými scénáři a úkoly, s nimiž se v příběhové kampani nesetkáte. Zpočátku bude v rámci Theatre of War devět misí pro každou stranu a budou vycházet z bitev a konfliktů, k nimiž na východní frontě došlo v průběhu roku 1941. Jde o mise, které se z nějakého důvodu nehodily do příběhové kampaně, ale hráči je po vývojářích chtěli a oni neměli srdce své komunitě nevyhovět.

Obsah Theatre of War se na úvodní nabídce osmnácti misí nezastaví, tvůrci jej budou formou DLC rozšiřovat i po vydání – doufejme, že pořád na základě přání komunity. Vlastně jde o dobrý nápad, který otvírá cestu ke zpracování mnohem většího spektra bitev, než by bylo možné, pokud by je tvůrci měli lepit do příběhových a tematických DLC a datadisků. Nebo se vám snad koncept Theatre of War nelíbí? Jen se nestyďte, ven s tím :)

Nejnovější články