Titanfall 2 pravidelně hraje přes milion hráčů, které čeká DLC s novými mapami zdarma
zdroj: Respawn

Titanfall 2 pravidelně hraje přes milion hráčů, které čeká DLC s novými mapami zdarma

25. 6. 2017 11:15 | Novinky | autor: Adam Homola |

Kontinuální rozšiřování skvělé (recenze) sci-fi střílečky Titanfall 2 pokračuje s přídavkem The War Games. Vyjde 27. června, bude dostupný zdarma pro všechny majitele hry a rozšíří mulitplayer o dvě mapy i několik drobností.

V pořadí už šesté DLC se nebude odehrávat v „realitě“ – místo ní se podíváte do tréninkového programu, kde se Piloti učí základy boje, který bude v tomto DLC reprezentovat především nová mapa War Games. Po vizuální stránce pravděpodobně půjde o jednu z nejzajímavějších map hry.

Vedle militaristicky špinavého a převážně industriálního prostředí budou některé části mapy křišťálově čisté. War Games se totiž bude odehrávat ve virtuální realitě, takže některé části jako by z Trona vypadly, zatímco jiné připomínají kousky stávajících map. Ve War Games přitom najdou dostatek prostoru jak zdi milující Piloti, tak Titáni, pro které jsou určené široké ulice.

Druhá nová mapa rozšíří nedávno přidaný mód Live Fire. Nese název Traffic a vedle spousty možností pro krytí si na ní přijdou na své i snipeři.

Titanfall 2 zdroj: tisková zpráva

DLC The War Games přinese i novou animaci pro popravy Shadow Boxing, třetí zbraňový slot pro pistole (nově můžete mít najednou primární zbraň, sekundární zbraň a zbraň proti Titánům) a mód Titan Brawl povýší na seznam permanentních herních módů.

Detaily zveřejní tvůrci společně s trailerem během vydání, které je plánováno na úterý 27. června. The War Games ale šňůru bezplatných DLC neuzavírá – vývojáři na webu hry naznačili, že červencové DLC vrátí do hry jeden dlouho očekávaný a oblíbený mód z prvního dílu.

Titanfall 2 tak pořád roste jako z vody, což tvůrci potvrzují i aktuálními čísly. Obě Titanfall hry si doposud vyzkoušelo už skoro 20 milionů hráčů. Dvojku prý každý měsíc pustí přes milion aktivních hráčů. O budoucnost série se tak navzdory prvotním vlažným prodejům bát nemusíme. „Se značkou počítáme i nadále a z příležitostí, které leží před námi, jsme nadšení,“ tvrdí tvůrci.

Titanfall 2 zdroj: tisková zpráva

Na závěr ještě potvrdili, že Titanfall 2 bude podporovat Xbox One X, což v praxi znamená rozlišení 4K a podporu Dynamic Super Sampling. Jestli vydají tvůrci 4K patch do hry hned při uvedení konzole (7. listopadu 2017) nebo později, zatím nevíme.

Nejnovější články