Tokyo 42 se rozrůstá o britské město a Takešiho hrad
zdroj: tisková zpráva

Tokyo 42 se rozrůstá o britské město a Takešiho hrad

3. 11. 2017 17:43 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Poměrně unikátní počin Tokyo 42 nabídl již před půl rokem krásně stylizovanou japonskou metropoli z ne zas tak vzdálené budoucnosti. Jana Slavíka bavily stealth pasáže, svoboda a atmosféra města, na druhou stranu mu dost nepříjemně zatápěla chaotická kamera, jak píše ve své recenzi. Teď, šest měsíců od vydání, je k dispozici první DLC s náloží výzev, doprovázené patchem se zásadními změnami.

Rok 2042 zůstává, ale Tokio se jaksi vytrácí. Nové DLC Smaceshi’s Castle zavádí hlavního zabijáka do smyšlených lokací plných smrtelných výzev. Název DLC vychází z kultovní televizní show Takešiho hrad, ve které soutěžící rovněž plnili řadu výzev, a zároveň se v něm ukrývá jméno studia stojícího za hrou – SMAC Games.

Smaceshi’s Castle není se svými devadesáti misemi žádný drobek. V povědomém, přesto odlišném prostředí na vás čeká 35 úrovní, kterými se musíte probojovat, dalších 25 úrovní otestuje vaše parkourové schopnosti, v 10 úrovních se nesmíte nechat spatřit a ve 20 úrovních si zazávodíte na motorkách. A aby byl život o něco snazší, můžete se vybavit novými luky a šurikeny.

zdroj: Archiv

DLC je až do 10. listopadu k dispozici za sníženou cenu 6 eur, poté dojde k navýšení na 8. Zároveň je stejná 20% sleva uvalena na základní hru, kterou si tak můžete pořídit za pouhých 16 eur. V té už na vás čeká nová multiplayerová mapa, která taktéž opouští titulní Tokio a přesouvá se do Velké Británie, konkrétně do města Bishop’s Itchington.

Kromě nové mapy si konečně můžete zvolit i obtížnost. Ta dosavadní je označena za nejtěžší, protože přeci jen představuje výzvu. Zbylé dvě jsou z ní odvozené lehčí varianty, které poskytují více životů nebo třeba rychlejší projektily. Dále se patch zabývá lepšími animacemi a zvuky zabitých nepřátel, lepším mířením raketometů a laserů a opravuje některé bugy. Je fajn vidět, že se dvoučlenný tým z Londýna o svou prvotinu stále stará.

zdroj: Archiv

Nejnovější články