Tonight We Riot vás postaví do čela marxistické revoluce
zdroj: tisková zpráva

Tonight We Riot vás postaví do čela marxistické revoluce

31. 10. 2016 13:23 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Dramaticky pojmenovaná pixelartová akce Tonight We Riot představuje neutěšenou vidinu světa, který je opět jednou uvržen do chaosu, za který může vládnoucí třída, utiskující tu pracující. scénář jak vytržený z věštírny Karla Marxe přináší studio Pixel Pushers Union 512, které bere celou tematiku s porcí nadsázky. A nebo ne? Úplně jisté to z prezentace není. Naopak jisté je, že jde o další z řady akčních "simulátorů davu" ve stylu třeba nedávné Okhlos.

Tonight We Riot se chopíte role bezejmenného hrdiny (nebo hrdinů, pokud spustíte kooperaci) z řad pracující třídy a s narůstajícím davem podobně rozčilených revolucionářů likvidujete represivní složky státu, osvobozujete uvězněné druhy a snažíte se svrhnout vládce tohoto světa.

Jako zbraně vám poslouží cokoli v okolí volně dostupné a pokud si tak zrovna nevyrobíte Molotovův koktejl, můžete kdykoli vzít zavděk alespoň dlažební kostkou, jíž jde na nepřátele metat. A jelikož se jedná o davovou akci, tak v tom rozhodně nebude sami. To v praxi znamená, že každý další osvobozený dělník vám přidá na síle davu a jeho efektivitě. 

Zkrátka ta pravá revoluční zábava, jejíž atmosféru bude dokreslovat nejen retro grafický kabátek hry, ale také řádný soundtrack vzpomínající na 80. léta. Ten má na starosti americký skladatel Sixixix a ukázku jeho díla můžete kromě traileru poslechnout například na Soundcloudu. Co se zmíněné ukázky týče, tak ta se mimo jiné může také pyšnit profesionálním doprovodným mluveným slovem od dabéra Eliase Toufexise, jehož monotónní hlas dodává představené ukázce na údernosti. Nicméně, dejte revoluci ještě čas, v plné síle se rozhoří až někdy v příštím roce na PC.

zdroj: Archiv

Nejnovější články