Toužíte po GTA ve vesmíru? S modifikací Grand Theft Space se vám splní sen
zdroj: tisková zpráva

Toužíte po GTA ve vesmíru? S modifikací Grand Theft Space se vám splní sen

11. 9. 2017 11:13 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

O modech do GTA V moc nepíšeme, protože bychom pak celé dny nedělali vůbec nic jiného. Ale občas se objeví natolik zajímavá modifikace, že by byla škoda vás s ní neseznámit. Naposledy to byl, dnes již bohužel zrušený projekt, který měl ve hře zhmotnit Liberty City ze čtvrtého dílu. Ale ještě mnohem zajímavější a ambicióznější je Grand Theft Space. Jak již název napovídá, neopouštíte tentokrát jen Los Santos, ale i Zemi.

Grand Theft Space je opravdu obří nadstavba hry Grand Theft Auto V, jejíž svět se rázem jeví menší než kdy před tím. Je na čase nasoukat se do skafandru, ulehnout do nepřirozené polohy na čumáku raketoplánu a vyrazit do nekonečna a ještě dál!

Tedy, zase nečekejte vesmír velikosti No Man’s Sky nebo Elite Dangerous… K dispozici vám je všeho všudy jedenáct planet a tři měsíce, což rozhodně není málo vzhledem k faktu, že se jedná o pouhou modifikaci, nikoliv samostatný titul.

Přesto nečekejte žádné zázraky, protože cílem party moderů nebylo vytvořit živoucí svět ve stylu série Mass Effect, ale pouhou platformu pro ostatní modery. Planety jsou zkrátka pusté a ve vesmíru nejde prakticky nic dělat.

Stačí však, aby své růžky vystrčily šikovné ruce nějakého scenáristy, který k sobě nabalí zkušené grafiky a programátory a je postaráno a další desítky hodin zábavy. S jedenácti planetami a jejich měsíci jde vymyslet nekonečné množství příběhů, ale i jednoduchých blbinek, jako třeba závody v různých gravitačních podmínkách atd. Záleží jen na lidské představivosti a schopnosti. Grand Theft Space stahujte odsud.

Screenshot_4 zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články