Trackmania řadí turbo a nově přijíždí také na současné konzole
zdroj: tisková zpráva

Trackmania řadí turbo a nově přijíždí také na současné konzole

22. 6. 2015 18:55 | Novinky | autor: Adam Homola |

Jednou z her, které Ubisoft na letošní E3 oznámila, byla nová Trackmania. Pod názvem Trackmania Turbo se objeví i na konzolích současné a PC. Na TT pracují vývojáři ze studia Nadeo, které na sérii dělá už přes deset let. Nová Trackmania má být ve svém jádru stejná, jako předchozí díly, jen toho nabídne mnohem víc a v mnohem hezčím a lepším provedení.

Trackmania Turbo bude obsahovat 200 tratí, rozložených do čtyř prostředí a pěti obtížností. Ze starých známých lokací se vrací International Stadium, Canyon Grand Drift a Down & Dirty Valley. Novým prostředím je Lagoon Rollercoaster, ve kterém se podíváte na pláž v tropech. Jednou z dalších premiér si v nové hře odbude kooperativní režim Double Driver, kde musí dva hráči koordinovat a ovládat jedno auto. Pomocí dvou gamepadů. Jak přesně bude tohle vypadat, ještě nevíme, ale dozvíme se to prý brzy.

zdroj: Archiv

Zajímavě zní také funkce, díky které se má stylu vaší jízdy přizpůsobovat herní hudba. Čím rychleji pojedete, tím intenzivněji má hudba znít a naopak. Nedílnou součástí série je možnost navrhovat a sdílet své vlastní mapy a Trackmania Turbo nebude výjimkou. Trackbuilder vám umožní stavět vlastní tratě a nejen to - velmi jednoduše si můžete nechat během pár chvil vygenerovat novou trať, na které je všechno zcela náhodné. S touhle funkcí a zásobou uživatelských map se tak není potřeba strachovat o nedostatek obsahu.

Trackmania Turbo zdroj: tisková zpráva

Komu šílené tempo samotné Trackmanie nestačí, může se pomalu těšit na verzi hry pro virtuální realitu. Pro které virtuální headsety se hra chystá, vývojáři neupřesnili, ale vzhledem k obrovské rychlosti by bylo asi dobré přibalit si k hraní i nějaký kbelík...

Tisková zpráva také potvrdila, že Trackmania Turbo nebude vyžadovat internetové připojení a můžete ji tak hrát kompletně offline. Hra vyjde 26. listopadu tohoto roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Nejnovější články