Traveller’s Tales pracují na LEGO hře podle Hobita
zdroj: tisková zpráva

Traveller’s Tales pracují na LEGO hře podle Hobita

22. 11. 2013 15:45 | Novinky | autor: Adam Homola |

Hobit bude asi první filmovou trilogií, jejíž každý díl utrží jen z kin přes miliardu dolarů. Jedničce se to povedlo bez větších problémů a už za pár týdnů nás čeká dvojka, Šmakova dračí poušť. V roce 2014 pak trilogie skončí třetím dílem. Než se ale filmové dobrodružství Bilba definitivně uzavře, budeme si moci jeho putování k Osamělé hoře zažít i ve videoherní podobě. Bohužel to ale nebude žádné “realistické” a rozmáchlé RPG zpracování, nýbrž další LEGO hra.

Jmenovat se bude příznačně LEGO: The Hobbit Video Game a mají ji na svědomí zkušení tvůrci ze studia Traveller’s Tales. Ti za sebou mají už tolik LEGO her, až z toho jde hlava kolem. Mimo jiné také LEGO Pána Prstenů, takže předpoklady pro Hobita mají perfektní. Navíc většina LEGO her jsou fakt povedené kousky a není důvod nevěřit, že by se jim Hobit snad nepovedl.

Videoherní Hobit vyjde v příštím roce na PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 a Wii U. Vydávat hru bude přirozeně Warner Bros Games, ale zatím se o ní nic neví. K oficiálnímu představení nové kostičkárny zatím ještě nedošlo, jen na fórech Brickster někdo zveřejnil promo obrázky.

Dá se ale očekávat, že si zahrajeme za všechny hlavní i vedlejší postavy z filmů a proběhneme příslušné lokace, zřejmě podle pořád stejného a dobře známého mustru.

Nejnovější články