Trials Fusion podporuje hráčské týmy a brzy nabídne i online multiplayer
zdroj: tisková zpráva

Trials Fusion podporuje hráčské týmy a brzy nabídne i online multiplayer

24. 11. 2014 14:32 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

V jinak pochvalné recenzi Trials Fusion jmenuje Ondra Švára jako jeden z nedostatků hry absenci online multiplayeru. Tvůrci však uvedený deficit srovnají začátkem příštího roku, kdy do hry přibude zdarma plnohodnotný multiplayer. Ještě předtím však do hry přidají systém hráčských týmů, které budou mezi sebou soupeřit v překonávání skóre.

Update s podporou tvorby hráčských týmů by měl být už v tuto chvíli k dispozici. Každý tým může mít až padesát členů a vlastní znak. Jednotliví členové přidávají k týmovému skóre své hodnocení z různých žebříčků a na základě součtu bodů se pak týmy mohou poměřovat i mezi sebou. Zároveň mají týmy i vnitřní komunikační platformu, jakousi nástěnku.

Trials Fusion MP Update zdroj: tisková zpráva

Opravdový význam ale týmy získají se zprovozněním multiplayeru. V rámci týmů můžete pořádat soukromé závody a akce. Půjde samozřejmě měnit nastavení závodů, včetně věcí jako je síla gravitace, rychlost motorky nebo zábavných vtípků jako je například přehození tlačítek na ovládání.

Počet hráčů v multiplayeru Trials Fusion se má lišit podle platformy. X360 zvládne jen čtyři, verze pro PC, Xbox One a PlayStation 4 utáhne hráčů osm. Součástí multiplayeru bude i Spectator mód, ve kterém můžete sledovat probíhající závody. Kromě soukromých a týmových závodů nabídne multiplayer i mód X–Supercross, kde se osm hráčů střetne na trojici náhodných map, přičemž vítězem se stane hráč s největším nashromážděným skóre. Samozřejmě se i výsledky z X-Supercross započítají do globálního žebříku.

Přesné datum vydání updatu s multiplayerem tvůrci neoznámili, ale dojde k tomu na začátku příštího roku. Vybraní majitelé PC verze si ale multiplayer vyzkouší mnohem dříve v betě, která začíná už dnes.

zdroj: Archiv

Nejnovější články