Tristní nedostatek JRPG her pro PS4 zkusí zvrátit Ni No Kuni II: Revenant Kingdom
zdroj: tisková zpráva

Tristní nedostatek JRPG her pro PS4 zkusí zvrátit Ni No Kuni II: Revenant Kingdom

6. 12. 2015 13:30 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Konečně! Pořádné JRPG potřebuje PlayStation 4 jako sůl. Až na výjimku v podobě Tales of Zestiria je totiž portfolio singleplayerových JRPG na PS4 zoufale chudé. Změnit by to mělo pokračování PS3 hry Ni No Kuni: Wrath of the White Witch s podtitulem Revenant Kingdom, které představuje první video.

Hlavními hrdiny jsou mladičký král Evan Pettiwhisker Tildrum a Roland, chlapík z jiného světa, který sem přicestoval spíše náhodou. Po palácovém převratu zemře Evanova matka a mladičký král je nucen uprchnout. Cíl je tedy jasný - sebrat síly království a dobýt zpět palác i korunu. Očekávat lze klasický příběh o přijetí zodpovědnosti a dospění, protože Evan na začátku rozhodně žádný rek není.

Pokračování Ni No Kuni mají opět na starosti tvůrci z Level-5 a jedním z lákadel by vedle stylizované grafiky a typického JRPG příběhu měl být i hudební doprovod od matadora japonského anime Joe Hisaišiho. Kdy hra vyjde, zatím nevíme, ale čím dříve, tím lépe. Je otrava vytahovat pořád PS2 a PS3, když má člověk chuť si zahrát pořádné JRPG...

zdroj: Youtube

Nejnovější články