Truck simulátory od SCS Software nově nabídnou širokou úpravu kol
zdroj: tisková zpráva

Truck simulátory od SCS Software nově nabídnou širokou úpravu kol

7. 3. 2016 9:54 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Pražští SCS Software na své fanoušky nezapomínají a plánované možnosti úprav vozidel se netýkají jen čerstvého American Truck Simulatoru, ale i staršího Euro Truck Simulatoru 2. V obou si fajnšmekři budou moci brzy více pohrát s koly svých tahačů, a to pneumatikami počínaje a hlavicemi šroubů konče.

Změny přijdou v rámci patchů 1.23 pro Euro Truck Simulator 2 a 1.2 pro American Truck Simulator. Kola půjdou upravovat do nejmenšího detailu a vyměnit tak bude možné nejen pneumatiky a disky, ale i poklice a šrouby.

Autoři slibují vydat ještě drobné DLC, které půjde v úprav kol ještě dále a přinese například bizarní hlavice šroubů či možnost disky libovolně přestříkat. Fantazii se pak meze příliš nekladou a svého svěřence můžete vyšperkovat opravdu "netradičně."

Na nových updatech je hlavní propojení se Steam Workshopem. Tato novinka výrazně usnadní práci všemožným kutilům a moderům. Ti tak dostanou do rukou ucelené nástroje pro úpravu i pro následné šíření svých modifikací. Datum vydání aktualizace však SCS Software stále ještě nesdělili. V přiloženém videu si pak můžete prohlédnout nové možnosti úprav přímo v pohybu.

zdroj: Archiv

Nejnovější články