Tvůrci Bayonetty a Nier: Automata představili policejní akci Astral Chain
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci Bayonetty a Nier: Automata představili policejní akci Astral Chain

13. 6. 2019 12:25 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Od PlatinumGames jsme v rámci tiskové konference Nintenda doufali v představení třetí Bayonetty, ale ta se nakonec neukázala. To samé platí o tajemném projektu Babylon’s Fall. Tvůrci zjevně chtějí směřovat veškerou pozornost k Astral Chainu, který vychází už za pár měsíců.

Jako člen policejní jednotky Neuron jste obdařeni schopností vidět věci, které jsou běžným smrtelníkům skryté. Jde o nepřátele z jiné dimenze, kteří terorizují město, ale také o Legiony, kteří vám pomáhají s krocením invaze.

Legionů je několik druhů a můžete je kdykoliv střídat pro změnu bojového stylu. Jsou to robotické bytosti, které máte přivázané na řetězu a které útočí samy od sebe, nebo se jejich ovládání můžete chopit sami. Řetěz není svazující, ale naopak vám pomáhá svazovat nepřátele a na chvíli zastavit jejich útoky, načež do nich můžete bez obav řezat.

zdroj: Archiv

Astral Chain ale nebude jen o akčních pasážích. Jste policisté, takže vás čeká poklidnější vyšetřování. V ulicích budete zkoumat podezřelé předměty, vyslýchat svědky, sledovat stopy, podávat hlášení, zavítáte i na velitelství, a dokonce se povozíte na motorce.

Tempo hry se zdá být trochu pomalejší, než na jaké jsme od PlatinumGames zvyklí, ale jejich DNA je stále dobře patrné. Za to vděčíme dohlížejícímu Hidekimu Kamijovi, který má na svědomí sérii Bayonetta, zatímco o design hry se stará tvůrce Nier: Automata.

Astral Chain vyjde 30. srpna exkluzivně na Switchi.

zdroj: Archiv

Nejnovější články