Tvůrci Bayonetty připravují na léto akční hru s Želvami ninja
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci Bayonetty připravují na léto akční hru s Želvami ninja

27. 1. 2016 18:59 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Předvánoční spekulace se potvrdily - tvůrci Bayonetty ze studia Platinum Games se pokusí napravit pošramocenou herní pověst Želvích ninjů v titulu Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan, který by měl v létě vyjít pro PC, PS4, Xbox One, X360 a PS3. Načasování není náhodné - na začátku června se totiž v kinech objeví film Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows. Není jasné, jestli film a hra budou nějakým způsobem propojené, ale nikdo by se tomu nedivil. Pojďme se ale podívat, co hra nabídne.

Čtveřice polidštěných želv se vrhne do akce v domovském Manhattanu a zavítá do stok, metra i ulic New Yorku. Čelit budou přisluhovačům známých rivalů Trhače a Kranga, ale na scéně se objeví i Beebop s Rocksteadym a chybět nesmí ani sličná reportérka April O’Neilová.

Soudě dle záběrů videa se hráči dočkají akční bojovky, ve které bude hrát prim akce, rychlé prsty na ovladačích a schopnost řetězit útoky v mocná komba. Bojovat se zločinem v roli vybraného želváka můžete buď sami v singleplayer kampani, nebo společně s další trojicí hráčů v online kooperaci.

Video naznačuje komiksem diktovanou stylizaci (inspirovanou dílem Mateuse Santolouca) a tradiční nadsázku, která je s tímto kvartetem spojována.

zdroj: Archiv

Každý z želvích ninjů bude mít svůj unikátní bojový styl, který půjde upravovat pomocí různých setů Ninjutsu technik a výzbroje, takže hraní za jednoho želváka nemusí být pokaždé stejné. Jelikož Platinum Games mají na poli akčních her zkušenosti, mohli by to být právě oni, kdo po mnoha marných pokusech vytvoří hru s želváky, která překročí alespoň práh nadprůměru.

Nejnovější články