Tvůrci Bayonetty se zjevně pokusí napravit špatnou reputaci Teenage Mutant Ninja Turtles her
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci Bayonetty se zjevně pokusí napravit špatnou reputaci Teenage Mutant Ninja Turtles her

2. 12. 2015 11:40 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Autoři Bayonetty a Metal Gear Rising: Revengeance zřejmě pracují na hře na motivy Želvích nindžů. Vyplývá to z informací na stránkách Australské klasifikační komise, respektive brazilského ministerstva spravedlnosti, které shodně uvádí záznam o titulu Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan od Activision a Platinum Games, která by měla vyjít pro PC, PS3, PS4, Xbox 360 a Xbox One. Krom toho, že na záznamy klasifikačních komisí je v drtivé většině případů spoleh (na rozdíl od záznamů z obchodů), hovoří pro pravdivost informací o zatím neoznámené hře i nedávná spolupráce Activision a Platinum Games na titulech Transformers: Devastation a The Legend of Korra.

Pro fanoušky želváků je předpokládané angažování tvůrců z Platinum Games dobrá zpráva. Během poslední dekády si totiž zvykli na spíše průměrné nebo vyloženě špatné TMNT hry nejdříve od Ubisoftu, posledních pár let zase od Activision. Posledně jmenovaná firma dření značku co to dá a na kvalitu příliš nehledí. Platinum Games však právě v titulech Transformers: Devastation a The Legend of Korra dokázali, že i hra na zakázku se dá udělat buď dobře, nebo přímo výtečně. Možná to má co dočinění s faktem, že na akční hry jsou Platinum specialisté a jejich ikonický soubojový systém dokáže oživit libovolnou akční hru.

Těžko říci, z čeho konkrétně Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan vychází, potažmo z jakého konkrétního dobrodružství bojových želv. Třeba australská ratingová komise ale naznala, že je hra vhodná pro hráče mladší patnácti let, takže litry krve a jiné projevy explicitní násilí rozhodně čekat nelze. Brzy budeme moudřejší - když už je zajíc z pytle ven, tak v Activision spíš nebudou chtíti z představením hry moc otálet.

Nejnovější články