Tvůrci Broken Sword slaví čtvrtstoletí existence vydáním kolekce svých her se spoustou bonusů
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci Broken Sword slaví čtvrtstoletí existence vydáním kolekce svých her se spoustou bonusů

28. 1. 2016 10:16 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Klíčoví lidé ze studia Revolution Software včetně Charlese Cecila hovoří ve videu v článku o vývoji svých největších klasik. Důvodem je oznámení Revolution 25th Anniversary Collection – sbírky všech významných her studia za jeho pětadvacetiletou existenci. Balík obsahuje kompletní sérii Broken Sword (včetně Director’s Cut prvního dílu a remasterovaného dílu druhého), Lure of the Temptress, Beneath a Steel Sky či In Cold Blood.

Celá sbírka vyjde prozatím jen na DVD včetně řady hmatatelných bonusů, které se ve věku digitální distribuce stávají spíše výjimkou. Patří mezi ně například komiksy, plakáty, hudební disky a USB flashka s logem série Broken Sword, která obsahuje zákulisní videa, rozhovory s vývojáři a další videomateriál o vývoji studia a jednotlivých titulů.

Kolekce vyjde 11. března na PC a zájemce vyjde na 40 euro. Vzhledem k tomu, kolik skvělých titulů a hlavně bonusového materiálu v kolekci najdete, jde o lákavou nabídku pro fanoušky studia Revolution Software a adventur obecně.

zdroj: Archiv

Revolution 25th Anniversary zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články