Tvůrci Furi oznamují dobrodružné sci-fi RPG o dvou milencích
zdroj: The Game Bakers

Tvůrci Furi oznamují dobrodružné sci-fi RPG o dvou milencích

21. 2. 2019 7:43 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Pokud znáte studio The Game Bakers, pravděpodobně to je kvůli akční shoot’em up Furi. RPG adventura Haven s ní sdílí výrazný grafický styl, zasazením je ale úplně jinde. Je totiž o lásce. Respektive o dvojici milenců, jejichž hlavním cílem je přežít na opuštěné planetě a přitom zůstat spolu.

Tvůrci se mimo jiné chtějí svézt na momentální znovuobjevované popularitě gaučové kooperace, proto si Haven budete moct zahrát sami, ale i s někým, koho máte rádi. Jestli hra pozná, že spoluhráče dostatečně milujete, to prozatím vývojáři neřekli.

Sami o své nové hře říkají, že je to „RPG adventura o každodenní lásce, vzbouření se vůči pravidlům a o jídle.“ Hrajete za mileneckou dvojici, která ze svazujícího prostředí utekla na pustou planetu, hlavně aby se nemusela rozejít.

zdroj: Archiv

The Game Bakers na Haven pracují už dva roky, nevyjde ale dřív než rok příští. Momentálně ho vyvíjejí pro PC a konzole. To je z prozatímních informací všechno a osobně mě víc než zdlouhavé popisy nadchl kratičký trailer, který navíc dokresluje okouzlující soundtrack od francouzského hudebníka Dangera.

Ten s několika dalšími skládal už doprovod k Furi, takže se dá očekávat, že i Haven bude podobně uspokojivým, zejména audiovizuálním zážitkem.

Haven_header_logo_626 zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články