Tvůrci Life is Strange představili epizodickou adventuru Tell Me Why s transgenderovým hrdinou
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci Life is Strange představili epizodickou adventuru Tell Me Why s transgenderovým hrdinou

15. 11. 2019 11:40 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Studio Dontnod pokračuje v tom, co umí nejlíp. Po výborné Life is Strange, odbočce Life is Strange: Before the Storm a Life is Strange 2 chystá další epizodickou adventuru Tell Me Why a i ta se točí okolo dvojice postav, na jejichž vzájemný vztah je kladen téměř veškerý důraz.

Tyler a Alyson Ronanovi jsou sourozenecká dvojčata, pravděpodobně už v dospělém věku, která se společně vrací do rodného domu na Aljašce, aby se rozpomněla na svá dětství a pochopila tehdejší události.

Trailer toho příliš neprozradí, ale zjevně nešlo o záviděníhodné dětství. Roztřesená maminka, která nabíjí brokovnici? Chtěla snad své děti ubránit před medvědem, zlodějem či tyranským manželem? Nebo snad šla přímo po dětech?

Dávné zvraty budete odhalovat ze dvou úhlů pohledu. Každé z dvojčat to tehdy vnímalo trochu jinak a bude na vás, které verzi věřit. Tím zároveň ovlivníte pouto mezi sourozenci a budete tak formovat jejich životy.

zdroj: Archiv

Tell Me Why dává do popředí ještě jednu věc – transgender. To Tyler se vrací do rodného domu, aby zjistil, kým vlastně je. Jak říká v traileru, mamka ho vždycky viděla jen jako svou malou holčičku, ale on/a se vždy cítil/a spíš jako kluk. Dontnod dokonce na tvorbě Tylera spolupracovalo s organizací GLAAD, která hájí skupinu LGBTQ.

Tell Me Why bude rozdělená do tří epizod, které všechny vyjdou s předem stanovenými odstupy během příštího léta. Dočkáte se na Steamu, Xboxu One a v rámci Xbox Game Passu. Studio Dontnod kromě toho pracuje ještě na dříve oznámené adventuře Twin Mirror.

Nejnovější články