Tvůrci onlinovky Wildstar nastiňují plány do budoucna
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci onlinovky Wildstar nastiňují plány do budoucna

17. 10. 2016 11:15 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Nad Wildstar se od vydání v létě 2014 shlukují mračna a po velkém propouštění v rámci vývojářského týmu se zdálo, že konec je neodvratný Jako u mnoha jiných titulů ale pomohl přechod na free-to-play, který titulu koupil nějaký čas. Že tahle onlinovka stále ještě žije dokazuje i nový příspěvek na webu hry, který nastiňuje budoucnost titulu.

Článek se jmenuje „The Phuture from Pappy“ a hovoří o nejbližších plánech tvůrců z týmu Carbine Studios. Aktualita na webu sice začíná ohlédnutím za nedávnou minulostí (a tedy například za spuštěním první části raidu Redmoon Terror), brzy však dochází řeč na zajímavější a především aktuálnější témata.

Během listopadu tak do hry zamíří obsahový update pojmenovaný Redmoon Mutiny. Ten přinese další vybalancování hry a novinky v podobě PvP žebříčků a také druhou fázi zmiňovaného raidu. V ní samozřejmě čekejte nový loot i řadu nových bossů, a to včetně jednoho finálního - Laveky the Dark-Hearted. Vedle toho Carbine představí i úpravy sociálních funkcí, jež nově dovolí shlukovat se do raidů i mimo standardní frakce a dokonce do nich půjde naskakovat i napříč frakcemi, čímž půjde vytvářet dosud nemožné aliance.

zdroj: Archiv

A to stále není vše – toto jsou všechno novinky, jež mají potenciál oslovit spíše veterány hry. Carbine se ale stále snaží nalákat do hry nové hráče a to třeba i za pomocí nové upoutávky. Ta v devadesáti vteřinách shrnuje vše podstatné, co Wildstar nově příchozím dokáže nabídnout. Chybět přitom pochopitelně nesmí ani pro hru typický smysl pro humor.

Nejnovější články