Tvůrci posledních filmových Avengers pracují na seriálu Magic: The Gathering pro Netflix
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci posledních filmových Avengers pracují na seriálu Magic: The Gathering pro Netflix

3. 6. 2019 16:22 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Sice to není to mé vysněné obrovské RPG, ve kterém byste v roli sférochodce cestovali po různých světech, bojovali s jejich rozličnými obyvateli, řešili komplikované vztahy s ostatními hrdiny a antagonisty a tak podobně, ale i tak mi oznámení animovaného seriálu podle Magic: The Gathering udělalo nemalou radost. Netflix seriály umí, za bratry Russovy mluví poslední dva díly filmových Avengers.

Joe a Anthony Russo si udělali to nejlepší možné jméno megaúspěšnými bijáky Avengers: Infinity War a Avengers: Endgame, u kterých se postarali o režii. V případě seriálu Magic: The Gathering stojí v rolích výkonných producentů, ale tím talenty skryté za projektem nekončí.

Na vůbec prvním seriálu podle nejpopulárnější stolní karetky se podílejí tvůrci snímků Spider-Man: Paralelní světy, obou LEGO příběhůStar Wars: Klonové války, Firefly, Agent Carter, Ultimate Spider-Man a Batman. O samotnou animaci se postará společnost Bardel Entertainment, které vděčíme třeba za Ricka a Mortyho.

Bratři Russové dohlédnou na úplně nový příběh, který bude stát na v úvodu zmiňovaných sférochodcích, v originále Planeswalkerech. Titulní obrázek je zatím jediným zveřejněným materiálem, který potvrzuje přítomnost mé velmi oblíbené sférochodkyně Chandry Nalaar (na fritu, tedy čistě červený balíček, nedám dodnes dopustit).

Svět 26 let staré karetní hry Magic: The Gathering má nepočítaně příběhů k odvyprávění. Spousta z nich se dočkala knižního vydání, existuje hromada kratších povídek a tisíce úryvků přímo na samotných kartách (takzvané flavor texty). Kdo ví, s čím a kdy Netflix přijde.

Do té doby vám mohu jedině doporučit (a Vašek s Alešem by se ke mně jistě přidali), abyste volný čas trávili ve výborné počítačové verzi Magiců zvané Arena.

Nejnovější články