Tvůrci Star Citizen zpřístupnili hratelné moduly všem podporovatelům
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci Star Citizen zpřístupnili hratelné moduly všem podporovatelům

15. 10. 2015 12:45 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Doposud nebyly všechny moduly Star Citizen přístupné všem těm, kteří hru v jejích prvopočátcích podpořili. Různé části hry byly označené přízviskem alfaverze a byly tak přístupné pouze těm štědřejším podporovatelům hry. Tato bariéra však nyní padá a jednotlivé části (moduly) jsou nově zpřístupněny všem těm, kteří dříve či později hru podpořili.

Vyplývá tak z dopisu fanouškům. Ten vyslal do světa sám Chris Roberts u příležitosti té, že hru již podpořilo více jak milion hráčů, kteří v průměru přispěli téměř jednou stovkou dolarů. To je průměrný příspěvek více než solidní a Star Citizen tak má na kontě již více jak 92 milionů dolarů. A to je, jen tak pro zajímavost, téměř dvě a čtvrt miliardy korun, což na stále ještě nehotový titul není tak úplně marná částka, co říkáte?

Oznámení pokračuje v tom duchu, že odteď už bude jakýkoli další update přístupný okamžitě všem hráčům s tím, že pokud budou chtít vývojáři někdy v budoucnu cokoli vyzkoušet na omezenějším publiku, tak použijí veřejně přístupné testovací servery a nikdo by tak již neměl nikdy přijít zkrátka.

Vedle toho se vývojáři také připomněli video s Gary Oldmanem, který ve singleplayerové části hry ztvární jednu z postav, admirála Bishopa. O tom jsme ale již tento týden psali v souvislosti se Citizenconem.

Nejnovější články