Tvůrci Super Meat Boy představili podivnou voyeurskou hru
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci Super Meat Boy představili podivnou voyeurskou hru

19. 8. 2014 12:34 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Dvoučlenné studio Team Meat zabodovalo především skvělou skákačkou Super Meat Boy a polovina z tohoto dua, Edmund McMillen, se ještě podepsal pod Binding of Isaac. Nyní měli ustavičně pracovat na skvěle vypadajícím simulátoru křížení koček Mew-Genics, ale všechno je jinak. McMillen oznámil, že pozastavují vývoj Mew-Genics do té doby, než vydají svůj nový titul, což bude prazvláštně se jmenující A Voyeur for September.

Prazvláštní ovšem na hře není jen název, ale i teaser. V něm sledujeme kamerou natočené záběry voyeura, který sleduje – kromě jiného – i neznámou ženu v domě. Kromě toho, že z toho poněkud mrazí v zádech se zdá, že možná budeme mít v A Voyeur for Spetember roli právě úchyláka, který cítí potřebu někoho sledovat.

To vše jsou samozřejmě dohady, protože kromě teaseru nemáme žádné další informace o hře, jelikož je postrádají i oficiální stránky. Jediné co podporuje teorii o tom, že si zahrajeme za voyeura (nebo vy zahrajete, protože tohle mne vážně neláká) je popis videa, který uvádí „live action stealth game.“ Nakukovat nějaké ženě do soukromí? Jak praví klasik: „Ne, raději knihu.“ Nebo Mew-Genics. Byť samozřejmě momentálně opravdu nevíme, o čem hra bude.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články