Tvůrci Super Meat Boye představuje simulátor chovu koček
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci Super Meat Boye představuje simulátor chovu koček

26. 2. 2013 12:44 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Ha, to byste nečekali, že? Edmund McMillen a Tommy Refenes, chlapíci, kteří stojí za drsným Super Meat Boyem se vrhají na kočičí Sims! Hra se jmenuje Mew-Genics a stále si drží tu hravou cyničnost ...nebo cynickou hravost.

Každopádně, v Mew-Genics se staráte o kočky. Plný dům koček. Tvůrci popisují hru jako simulátor „té paní s kočkami“, něco mezi Sims a Tamagoči... a dle popisu to bude pozoruhodná hra.


Kočky budete totiž šlechtit. Třeba. Ukázka popisuje trable s tlustou kočkou Puddle, která má ale unikátní ocásek, který stojí za to zachovat – protože se díky němu dá vyhrát na výstavě. Bohužel, její plánovaný partner nejeví tendence k množení, tím spíše, když mu dá Puddle při váhavém pokusu ránu packou, z čehož se u něj vyvine trauma, které si ještě k tomu spojí s jídlem a po čase chudák pojde hlady. Au.

A tak dostane Puddle nového nápadníka, černého kocoura z ulice, který skutečně zplodí kýžená koťata. Jedno je tlusté a černé, druhé štíhlé a s oním ocasem... a obě spí. Pořád. Mimo jiné proto, že je jejich otec narkoleptik a ona tuto nemoc zdědila. A protože je tatínek z ulice, stihne nakazit tlustou Puddle s extra krásným ocasem kočičí verzí AIDS a hráč zrovna nemá na léčbu, tak v zoufalství strčí Puddle do stáze, „na lepší časy“. Taťka mezitím z domu utekl, jedno kotě usnulo na výstavě a nakonec si pro hráče přijela kontrola chovu zvířat...

Ano, Mew-Genics opravdu zní hodně cynicky a pro milovníky koček možná vlastně vůbec nebudou. Tedy alespoň pro ty, kteří neholdují černému humoru a nemají moc chuť pro nadsázku. Momentálně to ale pro ty ostatní zní jako zábavná strategie, kterou můžeme čekat na PC, iOS, Androidu a možná ještě něčem dalším. Snad ještě v tomhle roce.

Nejnovější články