Tvůrci Worms oznámili novou hru, tentokrát s ovečkami
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci Worms oznámili novou hru, tentokrát s ovečkami

28. 3. 2014 17:30 | Novinky | autor: Adam Homola |

Když se řekne Team 17, všichni si vybavíme Worms. Co jiného taky. Někdo možná ještě Alien Breed, ale vraždící červíci jasně vedou. Vývojáři už však mají růžových potvor zjevně plné zuby a zaměří se tedy na trochu jiný druh zvěře a vlastně i žánru. V jejich nově oznámené hře Flockers hrají hlavní roli ovečky a hratelností se vývojáři inspirují u legendárních Lemmings.

A protože jablko daleko od stromu nepadá, připomíná Flockers trochu i staré dobré Worms. Sice už jen vizuálním stylem a humorem, ale je vidět, že Team 17 jsou pořád stejní. K červímu humoru se sami hlásí a dále přiznali, že po grafické stránce se nechali inspirovat u známého režiséra Tima Burtona - steampunk z obrázků přímo dýchá.

Moc informací z vývojářů zatím nevypadlo, ale pustili ven alespoň obrázky a jedno krátké video. Není přímo ze hry, ale původ humoru z něj jasně poznáte, pokud ještě pamatujete Worms a propagační videa na tuto klasiku. Flockers by měla vyjít na PC v rámci early access na Steamu v druhém kvartále letošního roku, jak vývojáři uvedli při oznámení na akci EGX Rezzed.

Nejnovější články