Tvůrci X-Wingu a Crysis představují vesmírnou střílečku Starfighter Inc.
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci X-Wingu a Crysis představují vesmírnou střílečku Starfighter Inc.

5. 5. 2015 17:57 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Na Kickstarteru se jako blesk z čistého nebe zjevil údajný duchovní následovník série vesmírných stříleček X-Wing. Nese název Starfighter Inc. a pracují na něm zkušení vývojáři, kteří v minulosti pracovali nejen na sérii X-Wing (David Wessman), ale třeba na hrách Mechwarrior 2 či Crysis. Starfighter Inc. má být podle tvůrců pravým pokračovatelem odkazu legendárních vesmírných simulátorů a slibuje přinést hardcore multiplayer souboje v atraktivně ztvárněném vesmíru.

V branži povinné Kickstarter video slibuje lákavý mix World of Tanks a Counter-Strike v otevřeném a v gravitací nezatíženém prostoru. Hlavní devizou hry má být PvP boj ve vesmíru ve stylu hard sci-fi, realismus tam, kde se v podobných hrách příliš nevyskytuje a rozsáhlé možnosti úprav vlastních korábů. Teď už se ale podívejte na video, kterým autoři odstartovali kickstarterovou kampaň

zdroj: Archiv

Píše se rok 2230 a zájmy lidstva jakožto celku ohrozily nadnárodní korporace, které se mezi hvězdami rozrostly do obřích rozměrů a nyní ovládají celé národy. Tak zní zápletka, jejíž další vývoj už je ale na hráčích – budou zakládat vlastní společnosti, vytvářet vlastní mise a posouvat tím kupředu globální příběh v rámci perzistentního univerza, kde se NPC postavy vyskytují pouze v roli pomocníků - záleží jen na tom, kolik se vybere v KS kampani peněz.

Zatím chtějí autoři částku čtvrt milionu dolarů, za kterou nabídnou základní soubojový modul včetně podpory virtuální reality, hráči řízených korporací, perzistentní vesmír a upravitelnost lodí. Když ale vyberou více peněz, dodělají do hry další 3 herní režimy, rozšíří multiplayerový zážitek z 16 na 32 hráčů, nabídnou lodě pro více hráčů, drony, transport vojáků a tak dále. Podívejte se na KS stránku sami, jestli vás Starfighter Inc. zajímá.

Nejnovější články