Two Point Hospital navazuje na odkaz oblíbené Theme Hospital
zdroj: tisková zpráva

Two Point Hospital navazuje na odkaz oblíbené Theme Hospital

16. 1. 2018 16:51 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Nezávislý tým Two Points Studios oznámil svou první hru, kterou mu vydá Sega. Jmenuje se Two Point Hospital a od prvních okamžiků traileru vám bude jasné, odkud nemocniční vítr fouká. Hra silně připomíná Theme Hospital od Bullfrogu a není to zase tak překvapivé. Two Point Studios totiž založili Mark Webley a Gary Carr, kteří patřili mezi klíčové tvůrce již zmíněného předchůdce.

Očekávejte tedy strategickou simulaci správy nemocnice a spoustu humoru, ke kterému patří i bizarní nemoci a prostředky na jejich léčbu. V traileru se kupříkladu představí děsivé postižení, kdy se pacientovi místo hlavy objeví obrovská žárovka. Nejen, že si nedáte v kině popcorn, ještě ostatní rušíte svou září. Naštěstí tu je nemocnice, která vše zařídí… možná.

zdroj: Vlastní

Na obrázcích níže můžete vidět i duchy, které se někdo snaží vysát, mumie a spoustu normálně se tvářících pacientů a lékařů. Podobnost s Theme Hospital je jasná, ale to není na škodu. Popravdě řečeno tu podobná hra docela chybí a pokud se Two Point Hospital podaří na její odkaz úspěšně navázat, máme se nač těšit. O mnoho víc zatím o hře nevíme, jen to, že vyjde ještě letos na PC.

Nejnovější články