Two Point Hospital vám přihraje víkend hraní zdarma a dárky od Segy
zdroj: tisková zpráva

Two Point Hospital vám přihraje víkend hraní zdarma a dárky od Segy

15. 3. 2019 11:12 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Koncept nemocničního tycoonu Two Point Hospital asi není třeba příliš představovat. Snažíte se postavit nejlepší zdravotnické středisko v širém okolí, najímáte schopné doktory, léčíte podivuhodné choroby a přitom chcete udržet rozpočet nemocnice v zelených číslech. Své manažerské schopnosti si teď můžete o víkendu vyzkoušet v praxi. Zároveň do hry dorazí druhá velká expanze a… headcrabitida?

Paraziti z Half-Life požírají hlavy obyvatel Two Point County ve velkém, je tedy na vás, abyste nemocným přispěchali na pomoc a něžně uvolnili krabí stisk.

Pokud si Two Point Hospital pustíte během víkendu, dostanete taky pár kousků vybavení s tematikou Football Manageru 2019, Total War: Three Kingdoms a Endless Universe. Nic nekřičí „zdraví“ tolik, jako koberec s motivem fotbalového hřiště.

Two Point Hospital zdroj: tisková zpráva

V pondělí 18. března navíc dorazí druhá velká expanze Pebberley Island. Po zimě a Yetim musí zákonitě následovat léto a tropy. Trojice nových scénářů přinese každý svou nemocnici s vlastním specifickým problémem.

Extrémně horké počasí, kontaminovaná voda i „mód horda“, v němž do vašeho střediska budou proudit nekonečné zástupy nemocných turistů, k tomu tři nová nemocniční křídla a celkem 34 chorob, 10 z nich s unikátními příznaky. A samozřejmě taky pár tematických dekorací, které dodají vaší nemocnici ostrovní, dovolenkový ráz. Dodatek pořídíte na Steamu za 9 eur.

zdroj: Archiv

Samotná základní hra je tam až do pondělní 18. hodiny v 33% slevě a víkendové demo duchovního nástupce Theme Hospital můžete stahovat už teď. Postup se vám samozřejmě přenese do plné verze v případě, že si ji koupíte.

Nejnovější články