Tycoon zábavního parku Planet Coaster dostal obří letní update s ohňostroji
zdroj: tisková zpráva

Tycoon zábavního parku Planet Coaster dostal obří letní update s ohňostroji

28. 6. 2017 12:38 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Planet Coaster je dost možná tím nejpromakanějším tycoonem vůbec. Alespoň co se svobody v tvorbě týče. Obsáhlé možnosti při stavbě horských drah jsou samozřejmostí, ale zdaleka ne tím jediným, co hra nabízí. Široké možnosti máte při tvorbě cestiček, úpravě stánků, formování terénu, ale i po stránce manažerské. Obsahu je opravdu hodně, nicméně vývojáři z Frontier Developments ještě mají pár es v rukávu, která tahají v aktuálním letním updatu.

Planet Coaster vyšel již před více jak půl rokem a je stále příjemně hýčkán ze strany vývojářů. Nejprve se hra dočkala velkého zimního updatu, který se celkem nepřekvapivě postaral o zasněženou krajinu (byť si neumím představit, kdo by šel v zimě dobrovolně na horskou dráhu se zmrzlými kolejemi…). Následoval další velký jarní update, který kromě nového obsahu v podobě atrakcí zavedl vandalismus a kapsáře. To ovlivňuje nespokojené zákazníky, které je potřeba ukáznit ochrankou.

No a s létem je čas na další velký update, který přináší nemálo změn, kde nesmí chybět nové atrakce. Mezi ty bez kolejí se přidává klasický Iron Claw, obrovský kolotoč houpající se na rameni, dále vyhlídkový Sky Watcher, který vás pomalinku vyveze do výšky 138 metrů, odkud si můžete užít výhled na celý park, a konečně Black Out, klasická houpací loď, akorát ne pirátská, ale vesmírná.

zdroj: Archiv

Horské dráhy přibyly hned čtyři, z nichž stojí za zmínku Gnarler, nová dřevěná atrakce, která doprovází novou možnost přebarvovat dřevěné dráhy. V updatu nechybí tři nové scénáře, na 60 dekoračních objektů, nové vzhledy návštěvníků, vychytání opravdu úctyhodného seznamu bugů a další.

Ale tím vůbec největším přínosem mají být ohňostroje a sekvencéry. Díky sekvencérům si můžete sami nastavit spouštění ohňostrojů (což bude poctivě vysávat vaší peněženku), třeba synchronizovaně s projíždějícím vlakem nebo do rytmu vlastní hudby. Sekvencéry můžete použít na nespočet nových funkcí, třeba i na video/obrázkové panely, které můžete vybavit vlastními fotografiemi a nahrávkami a opět spustit v reakci na zvolenou událost v parku.

Nového obsahu je opravdu požehnaně, proto odkáži všechny zapálené konstruktéry na kompletní seznam změn zde. Planet Coaster je až do 5. července s 33% slevou za 25 eur na Steamu. Všechny velké sezónní updaty jsou do hry přidávány zcela zdarma.

Nejnovější články