Ubisoft chystá The Division 2
zdroj: tisková zpráva

Ubisoft chystá The Division 2

8. 3. 2018 17:28 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Takhle si oznámení své další velké hry v Ubisoftu asi nepředstavovali. Na německém internetu se objevila tisková zpráva oznamující The Division 2, ovšem evidentně dřív, než studio mělo v úmyslu. Nečekejte žádné screenshoty ani videa, pouze ujištění, že práce na podpoře prvního dílu stále ještě pokračuje a že dvojka bude blíže představena na letošní E3.

Co se týče technických specifikací, zatím je známo pouze to, že nový díl poběží na updatované verzi enginu Snowdrop použitého pro vývoj jedničky. Vývoj bude rozdělen mezi několik spolupracujících studií. Autorům jedničky Massive Entertainment by měly asistovat Ubisoft Annecy, Bukurešť a Šanghaj, a kromě nich ještě newcastleské studio Ubisoft Reflections a tým Red Storm.

Ubisoft se k úniku informací už stačil vyjádřit na streamu. Julian Gerighty, kreativní ředitel Massive Entertainment, řekl: „Nebylo to jednoduché rozhodnutí, ale existuje tolik příběhů a zážitků, které chceme ve světě The Division prozkoumat, že se nám pokračování zdálo jako nejlepší řešení.“

Další detaily, například plánované datum vydání, platformy nebo nové herní prvky, prý nebudou odhaleny před E3. Tak uvidíme, zda dokážou v Ubisoftu až do červnové losangeleské konference udržet bobříka mlčení.

Nejnovější články