Ubisoft představil nové fantasy RPG ze starověkého Řecka Gods & Monsters
zdroj: Ubisoft

Ubisoft představil nové fantasy RPG ze starověkého Řecka Gods & Monsters

11. 6. 2019 0:52 | Novinky | autor: Adam Homola |

Vývojářský tým stojící za Assassin’s Creed Odyssey se v minulých letech neflákal, a to nejen kvůli tomu, jak náročné muselo být udělat tak velkou hru. Menší skupinka vývojářů ze stejného studia totiž zhruba čtyři roky pracovala „bokem“ na další hře: fantasy RPG zasazeném do starověkého Řecka jménem Gods & Monsters.

A byla to právě Gods & Monsters, která letošní tiskovou konferenci Ubisoftu uzavřela. Ve srovnání třeba právě s Assassin’s Creed Odyssey nemá být Gods & Monsters tak velká, rozmáchlá a komplexní. Půjde o poněkud menší akční RPG, ve kterém se střetneme s nejednou mytologickou potvorou známou z řeckých pohádek a pověstí.

Gods & Monsters se může pochlubit stylizovaným vizuálním zpracováním, které vzdáleně působí jako taková barevnější verze The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Celá hra se odehrává na Isle of the Blessed, který mají pod palcem zlé mytologické příšery a vy s nimi musíte zatočit, stejně jako se nakonec musíte postavit hlavnímu nepříteli Typhonovi.

Sami vývojáři hru popisují jako akční adventuru v otevřeném světě, kde ale nebudou chybět ani unikátní schopnosti přímo od bohů, různé enviromentální hádanky, dungeony a jiné nástrahy.

Hra vyjde na PC, PlayStation 4, Xbox One a Switch už v únoru příštího roku.

zdroj: Archiv

Nejnovější články