Ubisoft spouští první část multiplayeru Watch Dogs 2
zdroj: tisková zpráva

Ubisoft spouští první část multiplayeru Watch Dogs 2

22. 11. 2016 19:03 | Novinky | autor: Petr Poláček |

V průběhu gamesplaye Watch Dogs 2 jsme hned několikrát narazili na otázku, jestli už funguje online složka hry. Odpověď vždy zněla stejně: zatím ne, protože kazila zážitek z jinak výborné hry, ale tvůrci slíbili, že to brzy napraví. A jako bychom to přivolali, v průběhu odpoledne vývojáři zprovoznili první část multiplayerové složky hry pro PS4 verzi s tím, že majitelé Xbox One verze se dočkají toho samého přes noc.

Majitelé PS4 verze hry by měli mít již nyní možnost pozvat přes in-game aplikaci kamarády ke kooperativní hře, nebo si takové kamarády přes appku vyhledat. Dále se mohou hacknout do herního světa někoho jiného, potažmo hledat cíle pro Bounty Hunt mise a sami se za potenciální cíle označit.

Tvůrci z Ubisoftu budou sledovat, jak spuštění první fáze multiplayeru funguje – jestli je hra stabilní. Když bude všechno v pořádku, spustí zbylé multiplayerové prvky, které už nevyžadují použití in-game aplikace. Konkrétně jde třeba o mód Prime_Eight nebo možnost narážet ve virtuální San Franciscu na kámoše z Deadsec a společně plnění různých úkolů.

Až bude multiplayer ve hře plně funkční, podíváme se mu na zoubek v samostatném článku. V mezičase se můžete podívat na záznam gamesplaye a přečíst si naši textovou recenzi. PC verze hry by měla vyjít 29. listopadu. Tou dobou už by měl být multiplayer funkční v plném rozsahu.

Nejnovější články