Update 1.7 přináší do The Division globální eventy
zdroj: tisková zpráva

Update 1.7 přináší do The Division globální eventy

9. 6. 2017 12:50 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Akční postapo onlinovka The Division letos v březnu oslavila své první výročí, kdy vývojáři přislíbili vydání dvou bezplatných datadisků během letošního roku. Ten první se blíží s chystaným updatem 1.7, který kromě řady menších změn poprvé uvede globální eventy.

Půjde o časově omezené události. Objeví se vždy jednou za měsíc a budou trvat jeden týden. Globální event hráče nažene do určité oblasti, kde plněním již zavedených PvE událostí získáváte novou speciální měnu – takzvané Global Event Tokens. Ty u vybraného obchodníka pro konkrétní event směníte za bedny, z nichž vám může padnou unikátní předmět, který nepůjde získat jinak, než v daném eventu.

Globální eventy kromě měny přidávají i různé modifikace. Při plnění PvE ve fialově označených lokacích, bude výhodné střílet nepřátele do třeba do hlavy. Nejenže je tím obdarujete krvácením a otravou, ale s headshoty budete mít větší šanci zisku extra tokenů.

zdroj: Archiv

K této dané modifikaci si můžete sami zapnout ještě modifikaci, která zvýší obtížnost (v tomto případě krvácíte a jste otrávení vy sami, když jste blízko nepřátel), ale zabíjením získáte ještě další porci tokenů navíc.

Vydání updatu 1.7 zatím nemá stanovené datum, ale v nejbližších týdnech má dojít k veřejnému testování. Dle slov vývojářů mají modifikace oživit hratelnost a zábavnost, ale je otázka, jak velký dopad bude update mít. The Division už přišlo o nemalou část hráčské základny a zrovna globální eventy nevypadají dost veliké na to, aby bývalé hráče přilákaly zpátky. Update bude nicméně zdarma a vyjde na všech platformách zároveň.

Nejnovější články