Update zdarma přináší do Anno 2205 ekonomickou válku o akcie
zdroj: tisková zpráva

Update zdarma přináší do Anno 2205 ekonomickou válku o akcie

7. 6. 2016 16:21 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Nové DLC ve formě updatu zdarma rozšířilo futuristickou strategii Anno 2205. Nese název The Big Five a v jeho rámci byl do hry implementován ekonomický boj na burze. Můžete vstoupit na burzu začít soupeřit s Velkou pětkou, tedy pěti nejvlivnějšími a největšími korporacemi světa o firemní podíly, vliv a průmyslovou nadvládu. 

K dispozici budete mít několik nástrojů, jak svou společnost vyšvihnout na vrchol potravního řetězce nad Velkou pětku. Spolu s tím souvisí představení nového zdroje, jímž je vliv. Na burze můžete kupovat podíly jiných společností během aukcí. S pomocí špionáže navíc můžete shromáždit informace, kterými pak vyvoláte speciální aukce, díky kterým můžete získat převahu nad velkou pětkou.

Pokud tedy milujete Wall Street alespoň jako filmy, nové rozšíření vám umožní vypustit svého vnitřního Gordona Gekka. Právě tento typ ekonomických válek vám totiž zajistí nejrůznější bonusy, nejen finanční zisk. Ty se zvětšují, pokud máte pod kontrolou všechny akcie nějaké společnosti a pokud dosáhnete průmyslové nadvlády, dostanete další speciální odměnu.

The Bog Five představuje i nový prvek, jimiž jsou sektorové efekty. Jednotlivé sektory mohou být postižené dočasnými kalamitami jako je útok hackerů nebo klimatická válka, jichž se zbavíte splněním konkrétního úkolu, který se s nimi pojí. Sektorové vlastnosti jsou pak modifikátory, které ovlivňují daný sektor permanentně. Jelikož všechno tohle nabízí update zdarma, není to vůbec špatná zpráva pro všechny, kteří mají pocit, že v Anno 2205 už zkusili všechno.

Nejbližší další rozšíření vyjde 20. července, kdy si budete moci v rámci Orbit DLC postavit vlastní modulární vesmírnou stanici, která otevře nový vědecký a výzkumný systém, s nímž vylepšíte různé části své korporace. Orbit už bude placené rozšíření, které máte buď v rámci Season Passu nebo si jej půjde zakoupit samostatně. Jak základní verze Anno 2205 dopadla si přečtěte v naší recenzi.

zdroj: Archiv

Nejnovější články