Už víme, co od Sony čekat výměnou za absenci na E3
zdroj: tisková zpráva

Už víme, co od Sony čekat výměnou za absenci na E3

22. 3. 2019 15:44 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Když Sony koncem loňského roku oznámila, že se letošní E3 nezúčastní (a společnosti Microsoft, Bethesda a další následně potvrdily, že ony chybět nebudou), začal celý svět přemýšlet o tom, jakým způsobem nám budou představovány očekávané novinky. Nabízejí se samozřejmě vlastní konference, ale o těch ještě nic nevíme. Zato už se představila první vlaštovka nového mediálního směřování – nepravidelná videa nabitá informacemi.

State of Play. Tak zní název nové série videí, ve kterých Sony představí nadcházející software pro PlayStation 4 a PS VR. Ve videích se můžete těšit na nové trailery, záběry z hraní a hlavně i nová oznámení. První State of Play proběhne živě již příští pondělí ve 22:00 našeho času na následujících kanálech Sony: YouTube, Twitch, Facebook a Twitter.

Sony bohužel ani nenaznačila, na co se máme celý víkend těšit. Nedivil bych se novým záběrům z Days Gone, s trochou štěstí by se mohli ukázat i někteří aktéři z očekávané trojice The Last of Us: Part II, Ghost of Tsushima a Death Stranding a s ještě větším štěstím se třeba dozvíme datum vydání některého z nich.

Nicméně počítejte i s hrami pro virtuální realitu, kde by mohl dostat prostor třeba Beat Saber se svým prvním DLC. A dají se očekávat i menší indie tituly pro klasické PSko.

Ale konec spekulacím, za tři dny budeme moudřejší. Další videa State of Play pak vyjdou někdy v průběhu roku. Asi až uzraje čas na další nálož novinek, jako to dělá Nintendo se svými Directy.

Nejnovější články