Už zítra si můžete vyzkoušet Star Wars: Battlefront II, půjde o největší betu v historii EA
zdroj: tisková zpráva

Už zítra si můžete vyzkoušet Star Wars: Battlefront II, půjde o největší betu v historii EA

3. 10. 2017 11:30 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Darth Maul se chystá vrhnout na Rey, Yoda si brousí zuby na Darth Vadera, Han se už nemůže dočkat, až se pustí do Kylo Rena. Ne, nejde o mimořádně úchylnou fanfiction, nýbrž o otevřenou betu Star Wars: Battlefront II. Půjde o ten vůbec největší veřejný test v historii EA, který nabídne kupu herních módů, spoustu hrdinů i vesmírné přestřelky. Bitevní fronta otevírá své brány už zítra – jen se připravte na tučný download a dost nemilosrdné hardwarové nároky.

Na svůj harddisk budete muset natahat slušné množství gigabytů – vypadá to alespoň na 15 GB. Však se Naboo nebo Fondor, na nichž bude probíhat obří bitva Galactic Assault, respektive stíhačková potyčka Starfighter Assault, musí někam vměstnat, zvlášť když je doprovázejí ještě mód Strike na Takodaně a singleplayerová Arcade v Theedu.

Snad na to všechno máte dostatečně silnou mašinu – dokonce i minimální nároky po vás požadují aspoň procesor Intel Core i5 6600K a grafickou kartu NVIDIA GeForce GTX 660 2GB. Plný rozpis hardwarových požadavků najdete na konci článku. Teď bych se rád zmínil o ještě jednom důležitém detailu – kdy to celé proběhne.

zdroj: Archiv

Beta začíná zítra v 10 hodin dopoledne středoevropského času, a to na všech platformách (PC, PS4, XONE) současně, ale přece jen tu je jeden dost podstatný háček. Přednost totiž mají ti, kdo si hru předobjednali, a ostatní hráči, co si chtějí Battlefront II jen nezávazně vyzkoušet, si musejí počkat až do tohoto pátku, taktéž do 10. hodiny. Dva dny hraní navíc, to už je docela slušný bonus, zvlášť když beta skončí už v pondělí v 6 hodin večer.

Kromě běžného experimentování s různými módy, mapami, vozidly či hrdiny vás čekají ještě speciální výzvy, za jejichž splnění obdržíte blíže nespecifikované odměny. Každý den přinese novou výzvu, a ty jsou koncipované tak, aby vás provedly všemi částmi hry. Jednou máte za úkol dokončit tři arkádové scénáře, jindy máte v kůži hrdiny zabít 20 nepřátel, pak zase nasednout do stíhačky a ničit konkrétní objekty.

Zkrátka a dobře to vypadá jako slušná porce obsahu, která by vás měla pohodlně zabavit na celý víkend. Jen je záhodno doufat, že vývojáři do vydání 17. listopadu trochu poladí optimalizaci, aby byl níže vypsaný požadovaný hardware o něco méně strašidelný.

Minimální požadavky na PC:

OS: 64-bit Windows 7 SP1, Windows 8.1 a Windows 10
Procesor: AMD FX-6350, Intel Core i5 6600K
Paměť: 8 GB RAM
Grafická karta: AMD Radeon HD 7850 2GB, NVIDIA GeForce GTX 660 2GB
Místo na disku: 15 GB 

Doporučené požadavky na PC:

OS: 64-bit Windows 10 nebo pozdější
Procesor: AMD FX 8350 Wraith, Intel Core i7 6700 nebo ekvivalent
Paměť: 16 GB RAM
Grafická karta: AMD Radeon RX 480 4GB, NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB
Místo na disku: 15 GB

Nejnovější články