Uzavřená beta The Division 2 vás nechá ochutnat endgame
zdroj: tisková zpráva

Uzavřená beta The Division 2 vás nechá ochutnat endgame

31. 1. 2019 12:11 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Sice nebude na Steamu, ale pokud máte Uplay a/nebo Epic Games Store, pak si pokračování postapokalyptické akce The Division 2 můžete zahrát v plné verzi za měsíc a půl. Ovšem už za týden proběhne uzavřená beta, která nyní prozradila svou štědrou nabídku.

Uzavřená beta The Division 2 poběží na PC, PS4 a Xbox One od 7. února od ranních 10 hodin do 11. února stejného času, přičemž si ji budete moct stáhnout o den dřív. Dostanete se do ní v případě, že si hru do té doby předobjednáte, nebo můžete zkusit své štěstí a zaregistrovat se bez utrácení za zajíce v pytli.

Uzavřená beta vás pustí do dvou hlavních misí s vámi zvolenou obtížností (příběhová, normální, těžká) a zpřístupní část zdecimovaného Washingtonu, D.C., ve kterém na vás bude čekat pět vedlejších misí a několik dalších dobrovolných aktivit. Ze tří „dark zón“ se podíváte do jedné a vyzkoušíte si ryze kompetitivní Skirmish mód.

The Division 2 beta zdroj: tisková zpráva

Vše výše zmíněné bude dostupné hned ve čtvrtek, tedy v první den bety, nicméně v pátek se zpřístupní další, tentokrát endgamový obsah. Uzavřená beta vám nedovolí převýšit sedmou úroveň postavy, ale dostanete možnost zahrát si jednu misi s postavou na 30. úrovni, přičemž si zvolíte jednu ze tří specializací: survivalist, sharpshooter a demolitionist.

Uzavřená beta tedy rozhodně má co nabídnout. Pokud ale nefandíte předobjednávkám a do bety se skrz registraci nedostanete, budete si muset počkat do 15. března, kdy The Division 2 vyjde na všech výše zmíněných platformách a z recenzí bude jasno, jaká hra to je.

Nejnovější články