Uzavřená beta závodního datadisku The Crew: Wild Run začne v polovině října
zdroj: tisková zpráva

Uzavřená beta závodního datadisku The Crew: Wild Run začne v polovině října

5. 10. 2015 18:44 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Už jen na PC, PS4 a Xbox One vyjde datadisk pro závodní hru The Crew, která vyšla i na PS3 a X360. Rozšíření s názvem Wild Run vyjde 17. listopadu a během října se mohou PC hráči těšit na uzavřenou betu, do které se mohou přihlásit na této stránce. Beta mimo jiné nabídne k vyzkoušení takzvaný "The Summit", čili obrovský sjezd tisíců hráčů (závodníků a mechaniků) z celého světa. Taková setkání se pak budou odehrávat na mnoha ikonických místech napříč Spojenými státy a vyzkoušet si je v rámci betatestu mohou PC hráči v období od 15. do 19. října.

Vedle toho ale uzavřená beta nabídne řadu PvP i PvE klání, množství závodů a jiných výzev, sloužících k odemknutí nového obsahu a možností, jak si své vozy upravit. Dále se mohou virtuální závodníci těšit na driftovací speciály, na super silné dragstery, na monster trucky i na nové motocykly.

Obsahu k vyblbnutí zkrátka bude v betě dostatek, a pokud vám je tato vcelku originální kombinace MMO a závodní arkády po chuti, tak si nenechte ujít možnost přihlásit se do bety na oficiálních stránkách

zdroj: Archiv

Nejnovější články