V 2. sezóně Walking Dead si zahrajete za Clementine, první epizoda vyjde do Vánoc
zdroj: tisková zpráva

V 2. sezóně Walking Dead si zahrajete za Clementine, první epizoda vyjde do Vánoc

29. 10. 2013 21:01 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Slíbené oznámení druhé sezóny epizodické adventurní série The Waking Dead dnes přišlo s prvními obrázky, trailerem (najdete v článku) a základní informací o zápletce. Druhá sezóna naváže na příběh holčiny Clementine, za kterou si v následujících pěti epizodách zahrajete. První epizoda vyjde na PC, Mac, iOS, PS3, PSV a X360 ještě před Vánoci s tím, že další čtyři kousky budou vycházet postupně ve čtyř až šestitýdenních intervalech.

Podrobnosti o zápletce a hlavně postavách z první série, které se vedle Clementine v epizodách série druhé objeví, zveřejní Telltale později. V krátkém FAQ na oficiální stránce se ale píše, že herní mechanismy zůstanou až na pár novinek zachovány.

Opět lze tedy počítat se spíše automatickou hratelností, která ale zas tak nevadí, protože neotravuje a dobře sekunduje tomu hlavnímu – příběhu, ve kterém jednotlivé volby vytváří individuální zážitek pro každého hráče. Není asi třeba připomínat, že zkušenost s první sérií a přemosťovacím speciálem 400 Days budou při hraní epizod druhé série spíše k dobru celkového zážitku.

...

Nejnovější články