V akci Devil’s Hunt se utkají andělé a démoni
zdroj: tisková zpráva

V akci Devil’s Hunt se utkají andělé a démoni

27. 7. 2018 10:58 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Souboj dobra a zla je odvěké téma většiny příběhů, včetně těch herních. V té nejkrystaličtější podobě, tedy ve formě andělů a démonů, nebe a pekla, se střetnou v nově oznámeném titulu Devil’s Hunt od varšavského týmu Layopi Games. Příběh akční řežby z pohledu třetí osoby má navíc stát na pevném základu literární předlohy polského spisovatele Pawła Leśniaka.

Devil’s Hunt vás vtělí do Desmonda, muže s nadpřirozenými schopnostmi, který se může postavit na dobrou, či špatnou stranu. O tom, jestli vyhraje jeho lidská, nebo démonická stránka rozhodnete vy, samozřejmě se dá předpokládat, že temná strana bude z hlediska soubojů asi trochu zábavnější. Desmond bojuje buď pěstmi, nebo wolverinovskými drápy a mezi svými podobami dokáže zpočátku plynule přecházet. Dřív nebo později si ovšem musí vybrat, na kterou stranu se přikloní.

Kromě akčních soubojů s pěstmi a drápy chce Devil’s Hunt klást důraz na příběh, respektive na předlohu, kterou je povídka Equilibrium od Pawła Leśniaka. Je otázka, nakolik jí vývojáři budou věrní, speciální pozornost ale prý věnují kráse cutscén, nicméně vyprávět má i samotná hratelnost a questy.

zdroj: Archiv

Nekonečný boj dobra a zla vypukne někdy příští rok, a to na počítačích, PlayStation 4 a Xbox One. Pokud se shodou okolností chystáte na letošní Gamescom do Kolína nad Rýnem, můžete si Devil’s Hunt vyzkoušet v předstihu u stánku vydavatele 1C Company.

Nejnovější články