V akčních závodech Fast & Furious Crossroads zazáří hollywoodské hvězdy
zdroj: tisková zpráva

V akčních závodech Fast & Furious Crossroads zazáří hollywoodské hvězdy

13. 12. 2019 16:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Konec veškerým spekulacím: studio Slightly Mad opravdu a beze srandy pracuje na adaptaci hollywoodského bijáku Rychle a zběsile. Fast & Furious Crossroads bude stát někde mezi závodní hrou a akcí s příběhem, kterému nechybí známé postavy z filmového univerza. A na hru nebudeme čekat moc dlouho, protože vyjde po boku dalšího filmu.

Možná vám přijde trochu divné, že se mistři závodní simulace Project CARS (a Need for Speed: Shift) pouštějí do něčeho tak jiného, tedy akční hry se závody Fast & Furious Crossroads. Na druhou stranu, arkádová Forza Horizon je dnes snad ještě populárnější než simulační Forza Motorsport, ze které byla odvozená. Třeba se tedy stejný obrat podaří i Slightly Mad Studios.

Minimálně auta (a jejich jízdní model) by mohla být na vysoké úrovni. Zda to bude platit i o příběhu a akci, už tak jisté není. Filmy ze série Rychle a zběsile vynikají převážně totálně přepálenou akcí a soudě dle traileru níže se tvůrci tohoto kopyta snaží držet zuby nehty. Nablýskaná auta bojují s obrovskými vznášedly a tanky, stíhají vlajky, létají vzduchem a všechno kolem nich vybuchuje jako ve snímcích Michaela Baye.

Příběh se asi bude opět točit kolem rodiny bývalých závodníků, ze kterých se už dávno stali akční hrdinové zachraňující svět. I tentokrát má dojít na špionáž a nebudou u toho chybět ikonické postavy jako Dominic Toretto v podání Vina Diesela, Letty Ortiz v podání Michelle Rodriguez a Roman Pearce v podání Tyrese Gibsona. Můžete se těšit na jejich věrohodné podoby i hlasy.

zdroj: Slightly Mad Studios

Z dalších herců účastnících se příběhu byli oznámení Sonequa Martin-Green, kterou můžete znát z The Walking Dead a Star Trek: Discovery, a Asia Kate Dillon z třetího Johna Wicka. Naopak Brian O'Connor (tragicky zesnulý Paul Walker) není moc pravděpodobný, i když nějaké jeho cameo by bylo milé.

Co už možná není z videa patrné, je přítomnost týmového multiplayeru, což ale vzhledem k předloze dává absolutní smysl. Zatím se ovšem mluví převážně o příběhové kampani pro jednoho hráče, ve které si zazávodíte a provedete nejrůznější šílenosti s prapodivným vybavením.

Devátý film Rychle a zběsile bude mít americkou premiéru 22. května 2020 a někdy v té době vyjde i Fast & Furious Crossroads. Na konkrétní datum vydání si ještě musíme počkat, stejně jako na představení multiplayeru. Ale květen je pro tuto chvíli jistota.

Nejnovější články