V akčním RPG Postworld budete nepřátele zbavovat končetin hlava nehlava
zdroj: tisková zpráva

V akčním RPG Postworld budete nepřátele zbavovat končetin hlava nehlava

28. 8. 2018 10:32 | Novinky | autor: Adam Homola |

Jak vystoupit z davu? Musíte do své hry za každou cenu nacpat něco, co alespoň vypadá unikátně. Postworld na to jde od lesa a jinak tuctové „hardcore akční RPG“ chce osvěžit pomocí augmentací různých částí těla za chodu. Ustřelí vám nohu? Nasadíte speciální kybernetickou protézu a jedete dál, jako by se nechumelilo.

Premisa Postworld je jednoduchá a sama o sobě hlavním tahákem hry nejspíš nebude – povedlo se vám uniknout z tajných laboratoří, kde na vás někdo prováděl řadu nechutných experimentů. Teď bloumáte pustinou, snažíte se přežít a pomstít zároveň.

S takhle prostým posláním vám mohou pomoci tři frakce: Cultists, Railwaymen a Slavers. Ke jedné z nich se můžete přidat a pokusit se s nimi převzít nad pustinou kontrolu. Příběh by měl být nelineární, kdy zadané questy závisí nejen na vašich rozhodnutích, ale pochopitelně také na tom, k jaké frakci jste se přidali.

Mezi frakcemi navíc nemůžete přebíhat, jak se vám zlíbí, takže pokud chcete vidět všechny tři konce, musíte hrát Postworld třikrát. Jak už padlo na začátku, hlavním tahákem celé hry má být augmentování různých částí těla. Ustřelovat končetiny mohou nepřátelé vám, ale samozřejmě i vy jim.

Tvůrci ze studia Screwdriver Entertainment se chlubí velkým počtem zbraní od těch na blízko, přes střelné zbraně, až po různé výbušniny, pestré druhy munice, štíty a další udělátka. Různě upravovat můžete nejen sebe, ale i svůj arzenál, jak už napovídá přiložený trailer.

Ten ukazuje i některé štíty: ve hře jich totiž bude spousta, od obyčejných dřevěných, co nevydrží skoro nic, až po velké moderní štíty s přimontovaným plamenometem. Vývojář si sami uvědomují, jak ambiciózní hra na tak malé studio je, ale díky údajně „skvělé práci týmu“ a feedbacku od komunity se ji rozhodli vydat už teď.

Už teď znamená ještě tento týden, konkrétně 31. srpna. Hru najdete na Steamu pod tímto odkazem a kdybyste náhodou neměli co hrát, čemuž se mi nechce věřit, můžete zkusit ustřelovat končetiny v Postworld.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články