V akčním RPG Unsouled požíráte duše padlých, ale pro účely dobra
zdroj: tisková zpráva

V akčním RPG Unsouled požíráte duše padlých, ale pro účely dobra

18. 10. 2019 9:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Na začátku všeho byli muž a žena. Oba disponovali schopností absorbovat duše padlých a tato schopnost jim dala na výběr. Mohli si podrobit slabé, nebo je ochraňovat. Mohli ničit, ale i tvořit. Mohli vládnout, nebo sloužit. Jejich volby se bohužel neztotožňovaly a vy jste ti, kteří volili moudře. Proto se v Unsouled rozhodnete zastavit toho druhého, který podrobuje, ničí a vládne.

Unsouled je akční RPG vyvedené v pixelartové grafice, na které koukáte z ptačího pohledu. Pracuje na něm jediný vývojář Jinsub Jung, který se „schovává“ za svým studiem MeGusta. Chtěl, aby jeho hra byla opravdu akční, takže se vyvaroval zakomponování hádenek, aby vaše cesta kupředu nebyla brzděna, ale plná prolité krve.

Vybavení mečem se prosekáváte zástupy nepřátel, kteří vám brání v naplnění vašeho cíle. Sami toho moc nevydržíte – jen pár zásahů a jdete k zemi. V tu chvíli se probudíte u jedné ze soch, u které jste si naposledy dali šlofíka.

zdroj: Archiv

Asi se shodneme, že je lepší rány dávat než dostávat. Soubojový systém hry Unsouled stojí na protiútocích. Správné vykrytí protivníkova výpadu vám otevře možnosti komb, kterými snáz ukončíte jejich snažení. Když to nepůjde mečem, půjde to třeba sloupem nebo čímkoliv jiným ve zničitelném prostředí.

Mrtvoly oberete o jejich duše, které vám umožňují zlepšit vlastní já. Zvýšíte svou sílu, naučíte se nové schopnosti a vylepšíte umění boje. Jakmile dojdete na konec Unsouled, nemusíte hned hledat novou hru. Pokud vám tempo, grafika a systémy hry sednou, můžete se po dohraní pustit do módu nekonečné hordy.

Unsouled je další hra, kterou si zahrajete v prvním čtvrtletí příštího roku na PC.

Nejnovější články